26. kolo
02.03.2014 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Calcio Catania 2:0

Catania neuspěla na hřišti Janova a nadále zůstává v sestupovém pásmu. Grifům na výhru stačily branky na začátku prvního poločasu a na konci utkání. Trefili se Antonelli a Sturaro. Elefantini hráli od 39. minuty bez vyloučeného Bellusciho.

Janovští byli před zápasem velkým favoritem a svojí roli začali naplňovat ve 14. minutě. Antonelli se objevil sám před brankářem Andujarem a až nadvakrát, ale přeci jenom, uspěl. Janov vedl 1:0. Za chvíli se na branku hostů valila další hrozba. Rána Konatého skončila těsně vedle.

Následně se hrálo hodně takticky a vlastně už ve 39. minutě přišel rozhodující okamžik celého utkání. Bellusci zcela nesmyslně zatahnul za dres Mottu a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Catania musela hrát o deseti a to pochopitelně nahrávalo domácím. Před koncem poločasu měl na kopačce druhý gól kanonýr Gilardino, ale minul branku.

I když hráli domácí v převaze, ve druhém poločase příliš šanci neměli. Grifové hráli víceméně to co potřebovali, ale "jen" jednobrankové vedení jim příliš jistoty nedávalo. Deset minut před koncem zápasu postupoval sám na Andujara Gilardino, ale ani tato šance nebyla využita. Definitivního rozhodnutí se domácí dočkali o pět minut později. Sturaro z dvanácti metrů propálil Andújara a bylo hotovo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele