16. kolo
15.12.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Atalanta Bergamo 1:1

FC Janov se proti Atalantě Bergamo na vítěznou vlnu nevrátil. Grifové sice vedli zásluhou Bertolacciho čtvrthodiny před koncem, ale ve čtvrté minutě nastaveného času zařídil dělbu bodu De Luca.

Utkání na Luigi Ferraris nabídlo parádní fotbalovou podívanou. Hrálo se ve vysokém tempu a šancí bylo na obou stranách dostatek. O něco lepší byli domácí, kteří se mohli ujmout vedení už v deváté minutě po ráně Konatého. Atalanta odpověděla záhy sice nepřesnou, ale hodně nebezpečnou hlavičkou Denise. O velký rozruch ve vápně Nerazzurri se staral především aktivní Konaté. Při jeho dalších dvou tutovkách skvěle selhal Bertolacci, respektive sám Konaté trefil boční síť.

Vedení odmítli také hosté. Po půlhodině hry mohl Denis posouvat balón na nikým neobsazeného spoluhráče, který by jistě skóroval. Místo toho ale zvolil nešťastné zakončení a tím celou akci pokazil.

V Janově se čekalo na úvodní branku celkem dlouho, až do 73. minuty. Andrea Bertolacci se dostal k odraženému balónu a nekompromisně ho poslal za Consigliho záda - 1:0 pro Janov. Grifové už se viděli jako vítězové utkání, když ve čtvrté minutě nastaveného času srovnal na konečných 1:1 De Luca. Defenzíva domácích naprosto selhala a De Luca osamocen ve vápně celou záležitost potrestal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele