1. kolo
25.08.2013 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 2:0

Žádný pohledný duel to dnes na Stadio Giuseppe Meazza nebyl, ale v konečném zúčtování budou domácí jistě spokojeni. Interu se totiž do sezony podařilo vstoupit vítězně, Janov udolal v poměru 2:0 a Walter Mazzarri si tak připsal vítěznou premiéru na lavičce Nerazzurri. Naopak jeho protějšek, rovněž debutující Fabio Liverani příliš spokojený být nemůže. Janov v Miláně nepředvedl vůbec nic.

Po většinu času to byl dnes na hřišti boj. V ofenzivě měl ovšem navrch Inter, protože Janov byl v útoku bezzubý. Brankář Handanovič se prakticky vůbec nedostal do hry, což byla pro Inter pozitivní zpráva.

V prvním poločase se nicméně domácím nedařilo překonat oproti loňskému roku mnohem lépe organizovanou obranu Grifů. Poměrně aktivní Fredy Guarín se snažil, ale ke gólové střele se nedostal, stejně jako gólovou pozici nepřipravil, když v nadějné pozici přetáhl centr na Palacia. Když už někdo pálil na branku, jednalo se zpravidla o nepřesný či nedostatečně razantní pokus, takže ani gólman Janova Perin neměl příliš starostí.

Pár minut po změně stran nasadil Mazzarri do hry místo Kuzmanoviće útočníka Icardiho a na hře to bylo znát. Icardi se okamžitě dostal do šance, ale hlavou mířil jen do Perinovy náruče. V další příležitosti se Icardi ocitl po přesném Álvarezově pasu, ale vynikající zákrok na poslední chvíli vytáhl Vrsaljko a znemožnil Icardimu zakončit. Se střelou Guarína z další akce si pak poradil Perin.

Inter se ale nakonec přeci jen dočkal. V 75. minutě smolně tečoval Jonathanův centr z pravé strany Antonelli, míč přeletěl bezmocného Perina a na zadní tyči ho do sítě uklidil úplně volný Nagatomo. Icardiho přítomnost na hřišti byla i nadále znát. V 81. minutě byl gólu nejblíž, ale pro změnu mu radost překazilo břevno. Potvrzení třech bodů pro Inter mohl přinést Ranocchia, ale jeho hlavu po rohovém kopu zlikvidoval Perin. Až ve druhé minutě nastaveného času nakonec dovolil Mazzarrimu hluboce si oddechnout Rodrigo Palacio, kterého míčem za obranu vyslal Guarín, a bývalá hvězda Janova přesně zakončila. Inter vyhrál 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
BajPet

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Interi snad neni ani jeden sympatak

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zofka

No zatím tam spíš nevidím hráče, který by Inter posouval mezi týmy, co budou hrát o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ty vaše komentáře ano inter není tedka v nejlepší formě ale vemte si to jsou s Mazzarim teprve na začátku a až bude Milito a uzdraví se Zanetti tak to nebude tým na 40% ale na 75% a výhra na začátku s janovem je ukázka toho jak se tým pomalu ale jistě janov díky obraně interu nic nevymyslel záloha je celkem slušná na to že ještě není uplná sestava dobrý a utok bez milita nic moc krome Palacia ale dobrý kluci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele