31. kolo
30.03.2014 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Hellas Verona - Janov CFC 3:0

Veronský Hellas ukončil čekání na vstřelenou branku, když po 530 minutách, tedy necelých devíti hodinách čistého hracího času, prostřelil brankáře Perina Donadel. Trefa to byla zároveň vítězná a Hellas se tak ještě přihlásil do bojů o Evropskou ligu. Dvakrát se prosadil i šutér Luca Toni.

Veronští zároveň ukončili pětizápasové čekání na vítězství a po dlouhé době vyhráli před zraky domácích fanoušků. Výsledek sice hovoří jasně, ale utkání to rozhodně nebylo jednoduché, zvláště když Mandorliniho svěřenci hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Albertazziho.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou a šancí bylo dostatek na obou stranách. Jako první ohrozil branku soupeře Gilardino, jeho nepříjemná tyč málem nadělala Rafaelovi velké problémy. Na druhé straně hlavičkoval Toni a Perin jeho pokus kryl. Hra se okamžitě přesunula před Rafaela a Centurion těsně minul branku. Hellas postupně začal přebírat iniciativu a nakonec ještě v prvním poločase dosáhl na vedení. Iturbe sklepl Marquinhosův centr na Donadela, jenž prostřelil Perina. Dlouhé čekání na branku skončilo - 1:0 pro Hellas. Ještě v prvním poločase mohli domácí vedení navýšit, ale místo toho přišla výrazná komplikace. Albertazzi uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Janovští si s přesilou ale paradoxně nevěděli rady. Hellas se ještě více semkl a naopak to byl on, kdo nadále ohrožoval branku soupeře. Cacciatoreho ránu po hodině hry vyrazil Perin na rohový kop a rovněž zakončení Toniho skončilo na skvělém Perinovi. Když už se začínali Grifové herně zvedat, přišel šok v podobě další branky. Z rychlého protiútoku se trefil pohodlně Luca Toni a o vítězi utkání přestávalo být pochyb. A když pak ve čtvrté minutě nastavení přidal Toni třetí trefu, bylo jasno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gilardino gol a FC Janov vyhraje 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

akorát že góla dá Fetfatzidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak rabušic hraje o sto šest nechápu proč tam chodil, aby pořád seděl?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele