26. kolo
02.03.2014 12:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 3:0

Cagliari doma nečekaně smetlo Udinese 3:0 a připravilo ho o čtyřzápasovou sérii bez porážky. Hosté nehráli na Sardinii špatně, ale chybělo jim štěstí. Domácí dnes ukázali výbornou efektivitu.

Udine cestovalo na Sardinii s cílem bodovat a prodloužit sérii bez porážky na pět utkání. To se ale nakonec nepovedlo. Cagliari bylo v koncovce efektivní a po výhře 3:0 si připisuje všechny body.

Utkání se ale mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby v osmnácté minutě proměnil jasnou šanci Antonio Di Natale. Kanonýr Udine se obvykle nemýlí, ale tentokrát nemířil přesně. O to více to zamrzelo, když z následného protiútoku vstřelili domácí vedoucí branku. Astoriho přihrávku si perfektně zpracoval Ibarbo a prostřelil brankáře Scuffeta - 1:0 pro Cagliari. Udine se nehodlalo s nepříznivým vývojem smířit, po další ráně Di Nataleho zazvonila tyč a o něco později dokonce břevno! Di Natale měl v těchto případech velkou smůlu.

Aktivnější hosté pokračovali ve snažení i po změně stran. Danilo z malého vápna hlavičkoval mimo a Pereyra nechal vyniknout soustředěného Avramova. Na druhé straně se zase dral do zakončení Avelar, brankáře ale neprostřelil. Čtvrthodiny před koncem zápasu zkoušel střelecké štěstí Yebda, ale ani tento pokus Avramov za svá záda nepropustil.

Guidolinovi svěřenci nehráli špatně, ale v koncovce jim chybělo štěstí. Cagliari v tomto utkání vytěžilo z minima maximum a devět minut před koncem zápasu definitivně rozhodlo. Vecino si naběhl na centr a z první překonal Scuffeta podruhé. Sardiňané vedli 2:0 a měli nakročeno ke třem bodům. Yebda ještě zkoušel rychle odpovědět, ale nebyl přesný. Místo toho přišla další branka domácích. Ibraimi krásnou individuální akcí přidal třetí zásah a Udine rezignovalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele