24. kolo
10.02.2013 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 1:1

Cagliari na novém stadionu remizovalo s AC Milán 1:1, když výhru ztratilo až několik minut před koncem. Konečný výsledek je ztrátou i pro hosty, kteří tak nevyužili včerejší ztráty Lazia a Neapole. AC se může po dnešku propadnout ze čtvrtého na páté místo.

Úvod utkání nabídl opatrnou podívanou. Jak Cagliari, tak i AC Milán se dopředu nehrnuly. První výraznější vzrušení přinesla 22. minuta, nadějnou akci Rossoneri pokazil Ambrosini a na druhé straně spálil stoprocentní příležitost Ibarbo. Abbiatiho branku hodně přestřelil. AC Milán kontroval o několik minut později přímým kopem Maria Balotelliho. Nová posila AC pořádna protáhla Agazziho, branku však nevsítila. Diváci v ochozech nového stadionu Cagliari se nakonec v prvním poločase branky dočkali. Těsně před odchodem do šaten zužitkoval Contiho centr Ibarbo a Cagliari doma vedlo 1:0.

Hosté ani po změně stran nehráli bůhvíjaký fotbal a Sardiňané je do žádné větší příležitosti nepouštěli. Proto v 80. minutě zapůsobila nařízená penalta jako blesk z čistého nebe. Astori ve vápně objal Balotelliho, naprosto zbytečně, a po druhé žluté byl vyloučen. Mario Balotelli i druhou penaltu za AC proměnil a srovnal na 1:1.

AC Milán měl nyní deset minut na to aby dokonal obrat. Rossoneri zatlačili domácí výběr a byli blízko vyrovnání. Balotelli zblízka hlavičkoval do Agazziho a ve druhé minutě nastaveného času stejný souboj vyzněl opět lépe pro brankáře Cagliari. Agazzi byl nakonec hrdinou utkání, jeho Cagliari remizovalo s AC Milán 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Pharrell

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2......FORZA GRANDE AC Milan..

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 ...3x Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

0:3(3x Balotelli)

Reagovat
smazaný uživatel

Podělaná penalta, Cagliari jedeme za záchranou!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Že tý opičce nedaj v každym zápase rovnou 4 ty penalty

Reagovat
Devil

AC maji holt sikovne simulanty!

Reagovat
smazaný uživatel

cista penalta neviem o com tu rozpravas ti geňo

Reagovat
smazaný uživatel

tvojej mame?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že tu cikánštinu toho milánskýho sráče nikdo nerozluští.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje IQ dosahuje asi velikých nedostatků :-D Proč tu píšete takový sra... když jste to ani neviděly :-D ten faul byl naprosto jednoznačný ano byl zbytečný ale to nic neřeší na tom že byl zbytečný :-D hoši jestli alespoň trochu rozumíte fotbalu tak tu nemužete psat takový hovna :-D

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xxexus_cagliari-vs-milan-full-time-highlights_sport#from=embediframe

Do pičke, zase mi to skoro vyšlo...ten Astori by příště proti dalšímu velikánovi už hrát neměl...už jim to pokazil proti Juventusu a teď i AC...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele