6. kolo
02.10.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Cagliari se vrací na vítěznou vlnu, Lecce poráží 2:0

Cagliari vítězí na půdě Lecce díky dvěma gólům z prvního poločasu a opět se posouvá tabulkou vzhůru, zatím je na čtvrtém místě. Lecce naopak balancuje v zóně sestupu.

Hned na úvod našel Andrea Cossu útočníka Thiaga Ribeira, který už v desáté minutě prostřelil Julia Sergia a poslal hosty do vedení. Lecce se snažilo přijít s okamžitou odpovědí, konkrétně to byl Djamel Mesbah. Z jeho střely ale srovnávací branka nebyla.

Krátce poté byla k vidění souhra dvou útočníku Lecce, David Di Michele nahrával Ignaciu Piattimu, útočník ale zblízka netrefil. O vstřelení vyrovnávací branky se snažili také Massimo Oddo nebo znovu Di Michele, ale jejich úsilí ale kýžený efekt nepřineslo. To samé lze tvrdit o přímém kopu Cossua, který zakončil nepřesně obránce Astori.

Brankář Agazzi musel řešit ještě jednu nepříjemnost, hlavičku Cuadrada ale bez problému chytil. Neproměněná šance musela domácí mrzet, Cagliari krátce poté navýšilo své vedení v zápase. Agostiniho centr proměnil v gól Biondini a za tohoto stavu také končil první poločas.

Zajímavou střelou zakončil protiútok Cagliari záložník Radja Nainggolan, na druhé straně Di Michele svou šanci také neproměnil. Na hrací plochu se poté dostal Pasquato a dostal šanci zahrát přímý kop, ten ale v bráně také neskončil. Nový muž na hřišti v dresu Lecce, Daniele Corvia, se prezentoval zajímavou hlavičkou, obrana ale jeho pokus zneškodnila.

Poslední akci rozjel Andrea Bertolacci, zakončoval Di Michele, ale Lecce dnes opravdu nemělo svůj den a zaslouženě prohrálo.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele