31. kolo
07.04.2012 15:00 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Římský ementál

Velmi děravá obrana stála římské AS velmi cenné body, domácí Lecce překvapilo velmi aktivní hrou a dokázalo hosty porazit o dvě branky. Výsledek přitom byl ještě pár minut před koncem o mnoho horší.

Bez Tottiho opět Řím nedokázal vyhrát, na hřišti Lecce prohrál především díky brankám Muriela (o něhož se AS zajímá) a Di Michele. Útok budoucnosti v podání Osvalda, Bojana a Lamely částečně zklamal, i když se dvě minuty před koncem oba mladší hráči prosadili. Římské tifosi straší především velmi špatná obrana, která inkasovala také dnes. A to dokonce čtyřikrát.

Luis Muriel opět řádí, po chvíli hry unikl Simonu Kjaerovi, jeho střela ale mířila mimo. AS hodně chybí Nicolas Burdisso, Fabio Borini nebo Miralem Pjanič, který se do základu nevešel. Právě jejich kreativita a především stabilita velmi schází současnému AS. Aktivní Lecce dnes pomáhali také bývalí hráči Giallorossi, Julio Sergio s Andreou Bertolaccim.

Lecce se ujalo vedení díky Giacomazziho souhře s Murielem, obrana AS opět nestíhala pokrýt rychlého útočníka a Muriel zakončoval do prázdné brány - překvapivě 1:0.

José Angel zastavil další rychlý protiútok, AS dnes opravdu působilo neorganizovaně. Španělský útočník Bojan Krkič napálil jen připraveného Benassiho. Na druhé straně se opět rozvlnila síť, po lehce nepřehledné situaci vstřelil gól veterán Di Michele a do šaten odcházeli spokojenější domácí.

Pokud si fanoušci AS mysleli, že poločasová rozprava v šatně AS zapůsobí pozitivně, jednalo se o jeden z největších omylů dnešního dne, jen čtyři minuty po hvizdu rozhodčího Orsata se domácí radovali potřetí. Krásné sólo mezi zkamenělými obránci AS proměnil v krásný třetí gól opět Luis Muriel - 3:0.

Jeho krásný den ale ještě nekončil. Pomineme - li další šance, byl mladý talent faulován vracejícím se Gabrielem Heinzem a k penaltě se postavil Di Michele. Jeho střelu Stekelenburg nechytil a s AS to vypadalo velmi špatně. Na druhé straně se dvakrát neprosadil Daniel Pablo Osvaldo.

Mladí hráči Giallorossi ale zaveleli k útoku, po němž se prosadil Bojan Krkič. Mladý Španěl využil spolupráce s Erikem Lamelou a vykřesal pro hosty maličkou naději. Zbývaly ještě tři minuty. A nebylo to vše, protože již o minutu později se prosadil Argentinec Erik Lamela. Talentovaný záložník přesně zakroutil svůj přímý kop na vzdálenější tyč a hned bylo veseleji.

Třetí branku AS mohl přidat Fernando Gago, brankář Benassi svůj tým ale podržel a tak hosté odjíždějí s hanbou a bez bodů. A ty jim určitě budou ještě scházet.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 Daje Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

snad je da

Reagovat
smazaný uživatel

Lečo vyhra 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonca 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

AS Liga mistrů?!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Fortuna prý jasná dvojka, pěkná práce Lecce škoda, že i přes dostatek bodů nejspíš sestupujete.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele