33. kolo
25.04.2012 15:00 CET
1 : 3
(1:3)

Reportáž

Sneijderův návrat

Wesley Sneijder se gólově prosadil hned dvakrát a otočil vývoj zápasu ve prospěch hostí. Inter se tak pod Stramaccionim dočkal dalšího prestižního vítězství, nad Udinese se naopak stahuje mračna ročníku bez pohárů.

Zebry měly za sebou negativní sérii utkání, kdy v jedenácti zápasech vyhrály pouhé dvě. To Stramaccioniho tým zvládl vyhrát dvě ze čtyř. A dnes odpoledne si připsal další cennou výhru, když dokázal obrátit nepříjemný průběh zápasu ve svůj prospěch. Udinese chyběli Mauricio Isla, Coda a Fernandes. Hosté postrádali Zanettiho, Forlána, Chivua, Palomba, Samuela a Castaignose.

Domácí šli do vedení už po šesti minutách, kdy nadějnou akci založil geniální nahrávkou Antonio Di Natale. Pablo Armero poté obešel Douglase Maicona a Danilo vstřelil svůj první gól v Serii A!

Bastův centr nedopravil do brány Antonio Floro Flores a Inter za to trestal. Velkou chybu udělal Samir Handanovič, jemuž proklouzl Sneijderův balon mezi prsty a hosté srovnali - 1:1.

Pinzi s Guarinem se na obou stranách snažili o gól, Cesara prověřil také Floro Flores. Míče se chopil Diego Milito, našel Sneijdera a holandský záložník se svou druhou brankou vrátil do skvělé formy - 2:1.

A Nerazzurri byli při chuti. Protiútok Interu začal Argentinec Ricardo Álvaréz, který jej také zakončil a hosté vedli o dvě branky.

Druhý poločas už branku nepřinesl, příležitostí ale bylo stále mnoho. Floro Flores sice prošel mezi Luciem a Nagatomem, ale v pokutovém území upadl a vysněné penalty se nedočkal. Kwadwo Asamoah se s Di Natalem předháněli o to, kdo vystřelí ostřejší ránu, šance ani jednoho z nich ale Cesara z míry nevyvedla.

Hezká kombinace mezi Guarinem a Sneijderem také ke gólu nevedla, netrefil se ani střídající Gabriel Torje. Utkání uzavřela srážka Stankoviče s Floro Floresem, nikdo z hráčů ale zraněn nebyl a Inter mohl slavit.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Rudy

Sakra zas se to kryje s Realem. Verim v 3 body 2:3 a Milito hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Interu by byla fajn, ale venku to zatím moc nejde, zvlášť proti lepším soupeřům.. Tipuju 2:1 Asamoah, Di Mentale - Milito

Reagovat
snuff24
Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele