7. kolo
16.10.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci po remíze s Lecce vypískali hráče Janova

Nedělní odpoledne bylo v Itálii na góly extrémně chudé a tento trend se nevyhnul ani janovskému Marassi. Domácí Grifové tu jen remizovali 0:0 s Lecce. Fanoušci domácí borce po špatném výkonu vypískali.

Přitom Janovu se proti Lecce na domácí půdě vždy dařilo. Naposledy tu Salentini zvítězili v září 1998, z posledních 15 pokusů pak devětkrát nezískali ani bod.

Gólman Lecce musel poprvé do akce ve čtvrté minutě, kdy lapil nebezpečný pokus Merkela. Hosté zase hrozili po rohovém kopu, Mesbah ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil. V další Mesbah se vydal na velký úprk, přihrál Oferemu, ale ten trefil jen boční síť.

Příliš nechybělo kapitánovi domácích, Marcu Rossimu, aby otevřel skóre po dobrém centru Palacia, jenže Benassi se dobře přemístil a Rossiho volej zneškodnil. Gól chtěl vstřelit vzápětí sám Palacio, ale zákrok ex-janovského Tomoviče ho zastavil.

V další akci sice chyboval Benussi a Palacio si ho obhodil, jenže pak nedokázal zkrotit neposedný míč a šanci zhatil. Brankář Lecce se musel zapotit i po standardce Velosa, který z velké dálky poslal míč přímo do brány, ale Benussi včas zareagoval a míč vytěsnil na roh.

Po změně stran mohlo prolomit bezbrankový stav Lecce, Pasquatovi chybělo jen pár centimetrů, aby posadil míč pod Freyovo břevno. Rozhodnout mohl na druhé straně střídající Jorquera, jeho rána zpoza šestnáctky orazítkovala břevno.

Janov sice tlačil a snažil se strhnout vedení na svou stranu, jenže veškerou snahu zhatil Kakha Kaladze. Zkušený stoper si vybral slabší chvilku, když nejprve dostal za faul zezadu žlutou kartu a když si to vzápětí horlivě vyříkával se sudím, dostal i druhou a musel předčasně do kabin. Kaladze byl v jednom ohni a do sprch ho museli nasměrovat spoluhráči.

V deseti už toho Grifové příliš nevymysleli, naštěstí pro ně přesilovku nezužitkovali ani Lecce. Pískot fanoušků ovšem domácí borce neminul. A není se čemu divit.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele