36. kolo
02.05.2012 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Janov CFC - Cagliari Calcio 2:1

Janov po dlouhé době vyhrál a výrazněji si polepšil v boji o záchranu. Grifové jsou nadále v akutním ohrožení, ale náskok tří bodů je přeci jenom příjemnější. Výhra 2:1 nad Cagliari se nerodila lehce, Sadiňané měli spoustu dobrých šancí a toto utkání klidně mohli vyhrát.

Také na stadionu Luigi Ferraris se diváci dočkali rychlých branek. Jako první otevřeli skóre domácí, když se po rohovém kopu nejlépe zorientoval Rodrigo Palacio a neomylně zakončil - 1:0 pro Janov. Jenže radost domácích vydržela sotva minutu. Cagliari rozehrálo rohový kop a Ariaudo hlavou srovnal na 1:1. Za dalších sedm minut mohli Sardiňané výsledek otočit. Skvěle si ale počínal golman Frey! Také Grifové měli obrovskou šanci, Palacio obešel golmana a střílel do prázdné branky, jenže na brankové čáře zasáhl stoper Astori a výsledek byl nadále nerozhodný 1:1.

Skóre se neměnilo ani na začátku druhého poločasu, kdy si vytvořili solidní šance Kucka a hostující Ibarbo. Slovenský záložník pálil z otočky nad a Ibarbovu střelu vyrazil pozorný brankář Frey.

Šance na vítězství v zápase byly na obou stranách stejné. V 61. minutě pálil mimo z velké dálky Nainggolan a v 75. minutě vstřelil vítěznou branku Boško Jankovič! Domácí hráč se parádně prosadil z přímého kopu a Janov byl blízko veledůležitému vítězství. Hosté se hnali za vyrovnáním a po Kuckově faulu měli dobrou příležitost z přímého kopu. Grify ale i tentokrát podržel golman Frey. Janov výsledek už udržel a přiblížil se záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele