14. kolo
03.12.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Isla získal tři body pro Udinese, Inter doma ztrácí

Dvě neproměněné penalty, spravedlivě po jedné na každé straně, ale přesto celý zápas rozhodla jedna branka. Vstřelil ji hostující záložník Mauricio Isla a poslal tak tři body do Udinese.

Udinese se díky těmto třem bodům posouvá na druhé místo jen o skóre za vedoucí AC Milán. Isla vstřelil gól pouhých sedmnáct minut před koncem, k vidění byly i dvě neproměněné penalty. První červenou kartu viděl domácí Javier Zanetti, Cesar ale penaltu Di Nataleho chytil. O mnoho lépe si nevedl Pazzini po faulu Ferronettiho.

V první šanci zápasu se ukázal Torje, útočník Udinese ale netrefil bránu Julia Cesara. Inter se snažil tvořit hru, ale působil nekompaktním dojmem a nebyl schopen vytvořit si žádnou vyloženou šanci. Udinese naproti tomu hrozilo převážně z rychlých protiútoků.

První polovina zápasu mnoho pohledných akcí nenabídla, druhý poločas byl o mnoho lepší. Diváci viděli doslova infarktový závěr utkání. Vše začal Mauricio Isla po hodině hry. Přihrávkou vybídl ke skórování Antonia Di Nataleho, ale italský reprezentant Julia Cesara nepřekonal.

Di Natale byl také u zrodu jediného gólu v zápase. Místo zakončení přihrával na Floro Florese, jenž chytře vyčkal na Mauricia Islu a ten už si rady věděl. Střelou do vzdálenější části branky otevřel skóre zápasu - 0:1.

A Udinese dál hrozilo z rychlých protiútoků, Islův centr ve vápně ale adresáta nenašel. Pět minut před koncem řádné hrací doby ale Zanetti fauloval pronikajícího Asamoaha a Di Natale mohl navýšit skóre, jenže neuspěl, Cesar se vyznamenal a udržel akcie svého týmu relativně dost vysoko.

Ty mohl ještě zvýšit útočník Pazzini, ale z penalty po faulu na Milita se nenechal zahanbit ani Handanovič. Nervydrásající utkání spělo ke svému konci, diváci si ale mohli předváděnou hru opravdu užívat. Dvě červené karty, dvě penalty, skvělé výkony brankářů a jeden gól. Výsledkem je, že Inter prohrál pošesté v sezoně a je třináct bodů za Udinese, to je prozatím druhé.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 podl mě a gol dá Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč je tam tip 2 Inter doma na Udine umi navic utkani s CSKA muže uplně vypustit jsou prvni v skupině i kdyby prohrali tipuji těsnou vyhru 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Už vieš??

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
cukjerek

musime vyhrat i kdyby jen 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty Inter posunuly na dvanácté místo průběžné tabulky, deset bodů za svého protivníka z Udinese" Eurofotbal vidí do budoucnosti ;-) jen tak dál :) je vidět že Inteur fandíte :D :D :)

Reagovat
smazaný uživatel

inter je sice 15. ale jen diky spatneme skore,maji stejne bodu jako 12. siena,Mysleli to asi tak ikdyz nevim proc

Reagovat
Largo

Jo, tak jsem to myslel, příště se zkusím líp vyjádřit...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
-Pato-

za ten kurz by ta 2 i stála

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 gól A.Di natale

INTER je uplně hotový!!

FORZA MILÁN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že Inter vyhrá, prinajhoršom nech je to remíza. Aspoň trochu utečieme (my ACM) Udinese. Inak videl som práve posledných 10 min zo zápasu a páči sa mi hra Interu. Toto je stále Inter, ktorému sa nedarí? neverím.. veď hrajú dosť dobre. Dovolím si trvdiť, že to čo som videl (aj keď veľmi nerád), že to bolo lepšie ako Miláno včera Udinese v tých posledných 10 min toho veľa nekázali. Tak nech je to remíza alebo výhra Interu a Forza Milan !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo :D...dneska tipy eurofotbalu docela překvapení..ale proč ne...no Inter poslední dobou dost nepřešvědčivý, takže by Udinne klidně mohl vyhrát.to samé s tím Palermem :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele