10. kolo
29.10.2011 20:45 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Inter Milán - Juventus FC 1:2

Juventus odklidil z cesty dalšího velkého protivníka, v derby d’Italia dokázal zvítězit na hřišti milánského Interu 2:1 a vedle pokračující neporazitelnosti ho i nadále může těšit vedení v tabulce Serie A. Naopak domácí tým zůstává hodně dole a teoreticky by po nedělním programu mohl figurovat na sestupové příčce.

Do šlágru kola ovšem vstoupili o poznání lépe Nerazzurri a navrátilec do turínské branky Buffon musel hned předvést dobrý zákrok proti střele Pazziniho. Jeho spoluhráč Cambiasso poté soupeřovu svatyni o kousek minul, ve dvanácté minutě se ale již skóre měnilo a k mírnému překvapení na druhé straně. Po centru z pravé strany ještě Matriho skvěle vychytal Castellazzi, jenže míč se dostal k Vučinićovi a ten svojí dorážkou div neprotrhl síť - 0:1.

Hrálo se poměrně otevřené klání a v osmadvacáté minutě se Inter dočkal vcelku zaslouženého vyrovnání. Sneijder posunul míč do pokutového území Maiconovi, který Buffona nachytal střelou do bližšího horního růžku - 1:1. Branka ve vlastní síti ale s Juventusem příliš nehnula a o pět minut později již byli hosté opět o krok napřed. Marchisio si pěkně narazil s Matrim a z hranice pokutového území zamířil přesně k pravé tyči - 1:2.

Stará dáma byla na koni a málem jí bylo ještě více hej, krátce před poločasem totiž spadl v pokutovém území Marchisio v souboji s Castellazzim, píšťalka sudího Rizzoliho ale zůstala němá a penalta se nekopala. Pojistka znovu mohla přijít krátce po změně stran, Vučiniće ale vychytal Castellazzi, který v domácí svatyni slušně zaskakoval za zraněného Césara.

Další příležitost měli rovněž hosté, se střelou Pirla si ale bez potíží poradil Castellazzi, který pak přestál i tutovku střídajícího Del Piera, jehož zakončení branku minulo. Utkání se pak začalo kouskovat, a jelikož Inter už dokázal vyprodukovat jen nepřesnou střelu Pazziniho, mohou cenné tři body slavit Bianconeri.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
popltak

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA AMBROSIANA !

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ,nebo 1:2 pro JUVENTUS... Inter hraje nejhůř za posledních 6let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No s formou Interu je to jasné,doma s neapolu 0:3 takže Inter nemá moc naději,tip : 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Inter rozstříli jako už dlouho ne.. tip : 0:4 (2x Matri,Del Piero,Marchisio)

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
-Pato-

1:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Votas

2:1

Reagovat
cukjerek

FORZA INTER......1:0 v 90'Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

ale ho*no Juve je best

Reagovat
smazaný uživatel

Letosni sezona ude uplne jina nez ty posledni titul bude a Inter s AC nas nezastavi

Reagovat
smazaný uživatel

ale tf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele