5. kolo
25.09.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:0

Podobně jako v Římě se zrodila bezbranková remíza i na Sardinii. Cagliari ani Udinese nedokázaly za devadesát minut najít recept na brankáře Agazziho, respektive Handanoviče.

Utkání sice skončilo 0:0, ale především jeho úvod na bezbrankový výsledek nevypadal. Di Nataleho přímý kop bravurně zlikvidoval Agazzi. Předvedl se i jeho slovinský protějšek Handanovič, který zase ztlumil střelu Thiaga Ribeira. Hodně nebezpečně se jevila hlavička Gabriela Torjeho, Agazzi zasahovat nemusel, neboť rumunský útočník zamířil mimo. Ve 12. minutě měl další skvělou příležitost již zmiňovaný Thiago Ribeiro, brankář Handanovič už byl překonán, ale vše z pohledu Udinese zachránil obránce Maurizio Domizzi. Zápas jinak nabídl velmi vyrovnanou partii, na výsledku 0:0 nezměnil nic jak Isla, tak i Di Natale.

Cagliari opět hrozilo prostřednictvím hodně aktivního Thiaga Ribeira, ten svojí pravačkou donutil Handanoviče k dalšímu dobrému zákroku.

Po změně stran už tolik šancí vidět nebylo. Zakončení Asamoaha vytáhl prsty Agazzi. Na druhé straně se už poněkolikáté v zápase opakoval souboj Thiaga Ribeira a Handanoviče a úspěšnější byl opět slovinský brankář ve službách Udinese. Zápas nakonec dospěl ke konci, bezbrankovou remízou se Udinese posunulo na druhou pozici za vedoucí Juventus.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele