8. kolo
23.10.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:0

Na Sardinii se očekávala atraktivní podívaná, Cagliari i Neapol jsou v popředí tabulky, jenže diváci museli být po devadesáti odehraných minutách těžce zklamáni. Koneckonců bezbranková remíza vypovídá o všem.

Hned na úvod je potřeba říci, že šance byly, ovšem pouze v prvním poločase. Dossenově prudké ráně příliš nescházelo. Na druhé straně uchránil svůj tým od inkasované branky Morgan De Sanctis, který jednou rukou zneškodnil pokus Neného. Ve 20. minutě přišly i nepříjemné starosti, domácím se zranil klíčový obránce Astori a jeho místo zaujal Ariaudo. Za tři minuty bylo Cagliari opět blízko vedení, Neného hlavička se neujala stejně jako přímý kop Cossua, po kterém se otřáslo břevno.

Domácí napálil v průběhu zápasu břevno ještě jednou. Nainggolanova bomba brankovou konstrukci málem přepůlila! Ještě v prvním poločase měl dobrou šanci hlavičkující Santana, ale Agazzi v brance Cagliari předvedl svůj um.

Po změně stran už se tak dobrý fotbal nehrál. Šance ubyly. Nené sice namazal Biondinimu, ale ten si se svojí šancí nedokázal poradit. Utkání bylo otevřené až do konce, ale ani jeden z týmů stav 0:0 nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele