21. kolo
01.02.2012 20:45 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Řím opět klesá. Cagliari mu vstřelilo čtyři góly

Římané přijížděli na Sardinii v pozici favorita a pro tři body. Odjíždějí zklamaní, bez bodu a se čtyřmi góly za zády Maartena Stekelenburga. Kdy najde trenér správný recept na vítězství?

Cagliari vedlo, potom dokonce prohrávalo a nakonec vedlo. A vedlo až do konce. Pro AS hořký večer, neboť se hráči 'Giallorossi' musí zaměřit jen na své chyby. Naivní výkon s minimem šancí, zato však maximálně neproměněných stojí především za dnešním výsledkem. Individuální chyby, které skvěle využili domácí hráči, stály za pádem AS.

Thiago Ribeiro dnes sestřelil Řím dvěma góly, první z nich mohl oslavovat už po šesti minutách. Obrana 'Giallorossi' trestuhodně zaspala, Ribeiro napálil míč na bránu Stekelenburga a ten už nezareagoval včas.

Řím se vzpamatoval z úvodního šoku a začal být aktivnější. Z následného tlaku rezultoval rohový kop, na nějž si skvěle naběhl obránce Juan, právě oslavující narozeniny a přesně zamířil do míst, kam už Agazzi nedosáhl - 1:1.

Miralem Pjanič je mistrem přímých kopů, což ukázal už Bologně. Dnes svou reputaci jen a jen napravil, i když tentokrát neskóroval. Jeho střela ale vystrašila Agazziho natolik, že pro dobíhajícího Fabia Boriniho nebylo problémem skórovat.

První branku v dresu Cagliari si pořádně užil expalermský útočník Mauricio Pinilla, který zavelel k nevídanému obratu. Rosi s Kjaerem si absolutně nerozuměli a nechali Pinillu vystřelit. Stekelenburg je tentokrát bez viny.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s entusiasmem, odhodláni vyhrát. K tomu ale nakročilo Cagliari. Thiago Ribeiro byl opět nehlídán a po špatně zahraném ofsajd - systému napálil míč pod břevno - 3:2 pro domácí.

AS nestíhalo bránit, v ofenzívě si hráči nerozuměli a jejich hra postrádala eleganci a nápad. To však brilantně nahrazovali hráči Cagliari, lehce překonávali strnulou hru AS a své vítězství pečetili před koncem, kdy se prosadil střídající Albin Ekdal. AS je díky remíze Neapole stále šesté, Cagliari desáté.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 FORZA GRANDE ROMA !!! Totti,Lamela snad se AS zadaří

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

hra byka hrozná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele