19. kolo
22.01.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

'Fialky' opět remizují

Cagliari se podařilo ubránit výsledek 0:0, Fiorentina má před sebou ještě dlouhou cestu a fanoušci jsou zase o něco víc rozezlení.

Ani jeden brankář neměl příliš mnoho práce a duel na Sant' Elia se tak stal víceméně nezáživnou bitvou o střed pole a výsledný bod pro oba tábory. Žádná vyložená příležitost na změnu nepříznivého stavu se divákům před očima neodehrála, ačkoli určitou míru snahu Cagliari ani Fiorentině upřít nemůžeme.

Čisté šance na kopačkách obou týmů se měnily spíše v náznaky, jakoby diváci neměli sledovat fotbal, ale rozvážnou partii šachu. Byli to právě hosté z renesančního města, kteří první málem slavili. V sedmé minutě se o to zasloužilo křídlo florentského týmu, Adem Ljajič. Jeho střelu pravačkou ale domácí brankář Michael Agazzi bez větších problémů zneškodnil.

O dvě minuty později se činil také Artur Boruc na straně druhé, k rozpohybování těla ho donutil Andrea Cossu, jehož hlavu našel pěkný centr Pisana.

Cagliari se činilo víc a víc, hnáno podporou domácího prostředí a touhou vítězit. Cossu, Larrivey i Radja Nainggolan mohli poslat domácí tým do vedení. Nicméně, dnes se Sardinie gólu dočkat neměla. Také Fiorentina se snažil útočit, ale Montolivo s Behramim se pouze zastřelovali.

Druhý poločas přinesl pouze změnu stran, ne skóre. I když se o to Canini hlavičkou a Larrivey dobře mířenou střelou velmi snažili. Hosté hráli trochu nerovnoměrně v obraně a útoku, jejich hra postrádala dravost i nějaký rytmus. A tak Agazziho v podstatě neohrozili.

Behrami vystřelil v posledních fázích řádné hrací doby zajímavou střelu, oživit hru přišel i nováček Acosty - Boadu Maxwell. To se ale nepodařilo ani jemu, ani později Nainggolanovi, vycházející belgické hvězdě. Zápas tedy nakonec skončil bez branek. Co to pro oba týmy znamená v tabulce? Cagliari je na jedenáctém místě, Fiorentina o dvě místa za ním.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 FORZA CAGLIARI!!!

Reagovat
vanGomm

X,nebo výhra Cagliari o gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele