3. kolo
18.09.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - US Lecce 0:2

Své fanoušky pořádně zklamala Boloňa. Zápas s Lecce měl být jedním z těch, kdy si Boloňa připíše bodový zisk, jenže dvě inkasované branky to znemožnily. V první půli se trefil Giacomazzi, ve druhé Grossmuller.

V úvodních minutách měl na kopačce první branku Roberto Acquafresca. Tomovič mu předložil dobrou přihrávku, jenomže Acquafresca překonat Julia Sergia nedokázal. Brankář hostí se musel činit i při dalších útocích, hlavně po hlavičce Pulzettiho! Ve 37. minutě předvedli hosté zajímavou akci, na jejímž konci bylo zakončení a skvělý zákrok nohou v podání Gilleta. Bohužel pro domácí úplně selhala obrana, Gillet totiž nemohl proti dorážce Giacomazziho nic dělat - 0:1 pro Lecce. Vedení Lecce bylo v prozatimním průběhu utkání překvapivé. Opařená Boloňa vůbec nedokázala zareagovat a o poločase měla v šatnách o čem přemýšlet.

Jenže po změně stran zlepšení nepřišlo. Na 0:2 mohl zvyšovat Mesbah, ale Gillet svůj tým podržel. Lecce ale dominovalo a po hodině hry kýžený druhý gól přidalo. Grossmuller si na vápně srovnal mířidla a parádní střelou k tyči definitivně rozhodl - 0:2 pro Lecce. Stadio Dall'Ara oněmělo! Boloňa nepředvedla vůbec nic a po zásluze prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele