5. kolo
24.09.2011 18:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 1:3

Kouzlo trenéra Ranieriho funguje, pomalu probouzí dalšího giganta! Bologna nestačila na Inter, jenž vyhrává 3:1 a po chvilkové ztrátě dechu ho opět nabírá.

První zápas se tak Claudiu Ranierimu povedl skvěle, ačkoli Bologna nebyla snadným soupeřem a dokázala i vstřelit gól. V konečném účtování to ale nic neznamená, protože se v dresu 'Nerazzurri' se prosadili útočníci Pazzini i Milito, třetí branku přidal obránce Lucio.

Už od začátku byli aktivnější hosté, už v osmé minutě mohli jít do vedení zásluhou Waltera Samuela, ale brankář Gillet opět prokázal svou třídu a nebezpečí zažehnal.

O několik chvil později mohl toto selhání potrestat Marco Di Vaio, který využil lehkého zaváhání obrany Interu, vstřelit branku ale nedokázal. Julio Cesar v brance milánského týmu měl pro tuto chvíli štěstí.

Inter začal zvyšovat obrátky, kombinační hrou utahoval oprátku kolem krku Bologni a byl za svou snahu odměněn. Pět minut před poločasem našel Forlán Cambiassa, po jehož nahrávce Pazzini v pohodě zavěsil.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, aktivnější hosté přehrávali Bolognu po celém hřišti, byli důraznější a tlačili se před bránu Gilleta. Oživující voda trenéra Ranieriho fungovala. To mohl změnit Gaston Ramiréz, jehož skvěle zahraný přímý kop skvěle zneškodnil právě hostující brankář. I ten ale musel kapitulovat. Po faulu Samuela na Portanovu zahrával Diamanti penaltu a s přehledem ji proměnil. Hlasy domácích fanoušků poté zesílily a souboj dostával nový náboj.

Poté přišla pro Bolognu nešťastná chvíle, kvůli zranění musel střídat brankář Gillet, kterého nahradil Federico Agliardi. Smůla domácích ale pokračovala, ve vápně fauloval Morleo pronikajícího Milta a 'Il Principe' se z pokutového kopu nemýlil. Inter strhl vedení znovu na svou stranu a nebylo to vše.

Dvě minuty před koncem hrací doby zahrával záložník 'Nerazzurri' Sulley Muntari přímý kop a míč posadil na hlavu obránce Lucia. Ten překonal brankáře Agliardiho a stanovil konečný výsledek Ranieriho křtu na 3:1 pro hosty.

Premiéra tedy italskému trenérovi vyšla a Inter se díky třem gólům probudil z lehké letargie. Navíc, pro příští kola se mu vrací řada klíčových osobností. Italská liga tedy, zdá se, začíná mít nový náboj!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Inter se vratí do formy po změně trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

No tentokrát Interu už moc nevěřím....vidím to na plichtu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

proti bologne uz proste musime zacit sbirat body a odvezt si tezce vydreny 3 body 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta co mala -6 bodov je uz pred interom.

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta neskutečně zabrala já myslel že to je pro ně konec po tom odečtu,ale teď jsou před interem

Reagovat
smazaný uživatel

Inter sa zobudí, ale teraz to ešte nebude, tipujem remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna je špatná - 0:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cukjerek

to je ono chlapci.....a sme zpatky....FORZA INTER!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele