31. kolo
03.04.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Juventus FC 0:2

Ve večerní dohrávce kola zvítězil Juventus na hřišti římského AS a přiblížil se evropským pohárům. Naopak Římu se opět vzdálila první čtyřka. Utkání se rozhodlo až ve druhém dějství, kdy se nejprve trefil Krasič a po něm pojistil výsledek Matri.

První práci měl brankář Staré dámy Marco Storari, nebezpečnou střelou ho protáhl Mirko Vučinič. Po půlhodině hry zakončil z těžké pozice Totti a míč směřující do branky na poslední chvíli hosté odkopli. Giallorossi byli aktivnější, další De Rossiho střelu vyrazil pozorný Storari.

Skóre se poprvé změnilo po hodině hry, Grosso se rozpomenul na své nejslavnější časy v dobách mistrovství světa v Německu, u lajny zasekl a pak poslal přesný centr, který rovnou z voleje propasíroval za Doniho záda Miloš Krasič - 0:1. Za chvíli bylo před Donim znovu horko, Pepe měl spoustu času rozmyslet si, kam umístí střelu, jenže zaváhal a napálil přímo brazilského brankáře ve službách Říma. Na obhajobu Říma lze říci, že měl i dost smůly. Po střele Menéze se totiž ozvalo břevno. Vzápětí opět upaloval Juventus a Krasič z úhlu nepropálil Doniho.

Juventusu se podařilo vstřelit pojistku, Římu selhala ofsajdová pas a Alessandro Matri se řítil sám na branku, celou situaci zvládl zkušeně a přízemní střelou zvýšil na 2:0 pro Juventus. Giallorossi se ani za tohoto stavu nevzdávali, nicméně Stará dáma bránila dobře a výsledek už nepustila.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

musíem se o to 4. místo ještě poprat velmi těžký a důležitý zápas ale když ho zvládnem, tak zase o něco odskočíme Juventusu...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi zdál sen o tomto zápase a normálně Aquilani dostal červenou kartu (myslím, že to byla prasárna na Tottiho)...tak to jsem zvědavý jestli se sny plní

Reagovat
smazaný uživatel

A neviděl jsi v tom snu jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

no znáš to, jak to chodí se zapamatováním snů. Jako mlhavě vím, že AS vedlo a Aquilani to trochu neunesl a pěkně tam zaprasil (ale s tím neunášením by to asi spíš sedělo obráceně...tak jsem právě zvědavý, jaestli to tak bude )

Reagovat
Airus

červený zákroky mi sedí spíš k Melovi

Reagovat
smazaný uživatel

doam sme s nimi už od roku 2004 nevyhrali tak tipujem taký výsledok,že bude to 3:0 a France dá góla a konečne sa prebudí aj Menez a zaončí to France alebo Mirko PRE SEMPRE ROMA MIO !!!!!!!

Reagovat
Il Principino

*Roma miA

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3 1

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma,stačí jakékoliv vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

zase sme sa mohli dotiahnúť na 3 body na udine a hovno z toho... ja to môžem drbať...tak skvelý prvý polčas a potom si necháme streliť taký gol..bez Mexesa obrana nulová..toho treba podpísať aj na ďalšie roky ... ja to serem už ..keby sme vyhrali ..tak ďalšie kolo hráme v Udine a tam ak by sme tiež uspeli mohli sme byť na 4 mieste...takto 6 bodov stále..a čo tam Udine v LM uhrá ..no nič..vypredá dobrých hráčov teraz a zase o 1 klub menej v LM... pritom Rím ide kúpovať hráčov...im by sa to viac hodilo... serem to už ..nevedia využiť zaváahania..vyhrajú iba keď druhý vyhrajú .. Lazio a Udine prehrá tak oni tiež... ak hcem byť na 4.mieste musíme získať 21 bodov ...čiže už všetkých 7 zápasov vyhrať... treba siahnuť na dno svojích síl... a možno sa to 4.miesto podarí..ale skôr mi to pripadá na sezónu spred 2 rokov kedy sme tiež skončili šiesty... asi toľko ... to zase bola nedeľa ...

Reagovat
Francesco Totti AS

když porazíme Udie bude to o 3 a oni mají potom Neapol takže nic není ztracené...ale teď už nesmíme ztratit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele