21. kolo
22.01.2011 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Řím - Cagliari Calcio 3:0

Fotbalisté římského AS porazili na domácí půdě Cagliari 3:0 a oplatili mu těžkou porážku z první poloviny soutěže. Vítězstvím se navíc přiblížili k vysněnému Scudettu. Branku zaznamenali Totti, Perrotta a Menez.

Řím byl v průběhu prvního poločasu lepším týmem a zcela zaslouženě ho vyhrál. Jako první ohrozil branku hostí kapitán Francesco Totti, jeho střela ale nebyla tolik razantní. Při Vlcích také stálo štěstí, zejména po střele Cossua, po které se zatřáslo břevno. Pak už ale začal úřadovat opět Řím, ve 20. minutě došlo v pokutovém území hostí k penaltovému zákroku, ten sudí odpískal a nařízenou penaltu proměnil Francesco Totti - 1:0 pro AS Řím. Ještě do konce prvního dějství mohl zvýšit Borriello, brankář Agazzi ale nohama míč vyrazil.

Také ve druhém poločase se diváci dočkali branky, respektive branek. Nejdříve ale vše začalo náporem Cagliari. Mexes musel hasit před dotírajícím Acquafrescou a De Rossiho pumelenici zvládl dobrým zákrokem Agazzi. Klid do římský řad dodal o chvíli později Simone Perrotta, ale hlavní postavou celého momentu byl brankář Agazzi, který neudržel Tottiho střelu, kterou pak v pohodě dorazil do branky Simone Perrotta - 2:0 pro AS Řím.

Cagliari se ještě pokoušelo o rychlou kontaktní branku, blízko k ním měl Matri, ale branku z ideální pozice vůbec netrefil. Tohle nejspíše zlomilo Sardiňanům definitivně vaz. V závěru ještě mohl zvýšit Mexes, ale hlavou těsně přestřelil. Co se nepovedlo Mexesovi, se vzápětí podařilo Menezovi. Pas za obranu zužitkoval tak, že obešel Agazziho a střelou do prázdné branky zvýšil na konečných 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

na poslední vzájemný zápas nerad vzpomínám po Ceseně další nepříjemný soupeř (pro nás jsou letos nepříjemnější ty "slabší" týmy)...naposledy zametli s Palermem takže netřeba je podcenit....3 body budou zlaté i když hrajeme doma...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Slejdy

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tesiiiiiiiiiiiiiim sa 3:0 dufam :D a nech France da uz golika nejakeho..nech sa netrapi tolko FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pekne vysledok som dobre tipnul a este k tomu aj France skoroval.. dnes najlepsi hrac Menez jak vycvicil FORZA ROMA Teraz sa sustredit na Juve na stredu :) treba vyhrat a postupit

Reagovat
Francesco Totti AS

pěkně si to trefil....Ménez to udělal mazácky,škoda té Mexésové hlavičky..a pohár hrajem ve čtvrtek tak doufám že nezklamem

Reagovat
Francesco Totti AS

OT: co jsme to měli na dresech za sponzora proti Laziu katastrofa doufám že tam už dnes bude starý dobrý WIND

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Roma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele