16. kolo
13.12.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AS Řím 0:0

Oba týmy v chladné noci předvedly pěkný fotbal, který nakonec skončil zaslouženou remízou. Blíže k vítězství měli domácí, kteří trefili tyč. Nakonec se však projevila tabulková vyrovnanost a všechny body nezískal ani jeden tým.

V dresu Sampdorie byl od počátečních chvil nepřehlédnutelný Cassano, který po čtrnácti minutách nabil do vápna Maninimu. Jeho volej z patnácti metrů jen těsně minul Sergiovu branku. Římští se nemohli stále rozehřát a v prvním poločase byli prakticky bezzubí. Kromě nepříliš zdařilých střel Taddeie a Riseho domácí branku neohrozili.

To chvíli po půlhodince hry prověřil brankáře hostů ze sedmadvaceti metrů Palombo a Sergio musel vytěsnit míč na roh. Z toho přišlo ještě větší nebezpečí, když Stankevicius rozezvučel tyč a odražený míč chtěl pohotovou hlavičkou uklidit do odkryté branky Pazzini. Nestačil však zacílit přesně a z pár kroků branku minul.

Ve druhé půli se s přibývajícím časem konečně začali ukazovat hosté, kteří nakonec druhou půli naprosto ovládli. Už po sedmi minutách střílel z těsné blízkosti Burdisso, hlavičkoval však nepřesně. Jinak se však přes dobře organizovanou domácí obranu nedostávalo mnoho nebezpečných střel.

I když Řím svého soupeře v druhé půli jasně přestřílel, musel si Castellazzi poradit prakticky jen s jedinou nebezpečnou střelou, kterou na něj vyslal Vučinič. Domácí brankář dokázal včas zareagovat a míč vytěsnil nad břevno. Více střel tak zablokovali sami obránci, než gólman Sampdorie. Jejich spoluhráči v útoku ale byli po změně stran bezradní, a když Cassanova střela byla taktéž zablokována, bylo rozhodnuto, že se body budou dělit.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

UŽ MUSÍME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele