7. kolo
04.10.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Řím - SSC Neapol 2:1

AS Řím zvládl domácí utkání s Neapolí a to i přesto, že prohrával po brance Lavezziho 0:1. Ještě do poločasu totiž vyrovnal Francesco Totti a po změně stran zařídil kapitán Vlků obrat v utkání. Neapol už vyrovnat nestihla a prohrála 1:2.

Hosté byli v úvodu utkání lepším týmem a prvních dvacet minut se hrálo převážně před brankou AS. Proti Quagliarellovi dobře zasáhl Riise a Lavezziho nepustil do střely Mexes. AS Řím navíc musel řešit jednu velkou komplikaci, brankář Sergio se zranil a do branky musel jít Bogdan Lobont (už předtím musel pro zranění střídat Motta), který do Říma přišel teprve nedávno. Pro samotného Lobonta to nebylo příliš šťastné střídání, jelikož velice brzy inkasoval první branku utkání. Marek Hamšík odvedl na levé straně zálohy dobrou práci, přihrál Lavezzimu, jenž se dokázal i v tísni prosadit střelou tyči - 1:0 pro Neapol. Giallorossi se dlouho nemohli dostat do blízkosti brankáře De Sanctise, Simone Perrotta se pokoušel o efektivní přehození brankáře Neapole, ale to se mu vůbec nepovedlo. Neapol mohla zvýšit skóre zásluhou Maggia, jenž v běhu vystřelil na zadní tyč římské branky, leč nepřesně. Ve 37. minutě dokázali fotbalisté AS Řím vyrovnat. Vučinič přihrál Perrottovi, který v pádu poslal míč přesne do míst, kde stál Francesco Totti a kapitán Říma celou věc dokončil vyrovnávací brankou - 1:1.

Ve druhém poločase byl blízko vstřelení vedoucí branky Totti, který z otočky mířil jen těsně vedle levé tyče. Francesco Totti si vše vynahradil o deset minut později, kdy se ukázkově uvolnil přes jednoho z hráčů Neapole a perfektně umístěnou ranu vstřelil svojí druhou branku v utkání. AS Řím mohl ještě navýšit, Faty ale svojí dělovkou z první branku netrefil. Větší přesnost scházela i Vučiničovi, a na druhé straně si domácí oddechli po nebezpečné hlavičce Fabia Quagliarelly. Řím byl do konce utkání pozorný a vedení 2:1 už udržel.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2(1-2,Vucinic,De Rossi-Hamsik,Lavezzi)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

25 minuta napoli vede 1:0 lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

25 minuta napoli vede 1:0 lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

na žluté karty 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

37 minuta as řím vyrovnal 1:1 totti

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

63 minuta 2:1 totti

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 2 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCESCO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele