8. kolo
23.10.2005 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Inter Milán 0:1

Inter Milán to na hřišti Udinese určitě neměl jednoduché, ale jeho vítězství je zcela zasloužené, po většinu zápasu totiž udával tempo hry a měl více šancí. Jak asi bude zápas vypadat, hosté naznačili už ve třetí minutě, kdy na výlet vyběhl domácí gólman De Sanctis a Recobovi ve vstřelení gólu na poslední chvíli zabránil Sensini. Až po více než dvaceti minutách se do hry pořádně zapojil strážce svatyně Interu Julio Cesar, likvidoval střelu Iaquinty. O chvíli později si zadělal na problém, když nedokázal odvrátit před dotírajícím Muntarim, ale zachránil jej spoluhráč Materazzi.

Na druhé straně De Sanctis likvidoval dalekonosnou střelu Womého. Po půlhodině si Adriano poranil rameno a musel střídat, místo něj kouč Mancini poslal Julia Cruze a to se za pár minut vyplatilo. Argentinský útočník obešel dva obránce a poslal Inter do vedení.

Ani dvojí střídání v 50. minutě nepřineslo do řad domácích potřebné oživení, naopak, krátce poté mohl vedení Interu zvýšit Figo, ale jeho kroucená střela branku netrefila. Portugalský reprezentant zahrozil ještě dvakrát, jeho první pokus akrobaticky zastavil De Sanctis a druhý šel mimo.

Na druhé straně mířil nepřesně osamocený Di Natale, a když v poslední minutě těsně před Di Michelem, který už se chystal poslat míč hlavou do sítě, vyboxoval centr Julio Cesar, bylo o výsledku jasno. Inter udržel třetí místo, Udinese kleslo z osmého na jedenácté, ale je jen dva body od pátého Chieva.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele