24. kolo
07.03.2004 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

AC MILAN FOREVER!!!

Reagovat
HOST*

Tipuju 3:0(Sheva2,Kaká)

Reagovat
HOST*milanista

Tohle by měl být jasný zápas i když Sampdoria je hodně nebezpečná proti velkým týmům jí to letos moc nejde.Forza MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to zrovna nejlehčí zápas, zvláště pak pokud hráči AC budou mít stejně arogantní přístup k tomuto zápasu jako proti Spartě. Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli AC chce myslel na titul tak musí vyhrát. Ten Janov má jenom 48% získaných bodů...AC má 83%...To musí bejt špíl jako vyšitej s minimálně třema golama v brance Janova!!!!

!!!!!!!!!! FORZA MILAN !!!!!!!

Reagovat
HOST*milanista

Brescia vede po půli 2:0 nad Juve.To by byla paráda kdyby Juve prohrálo....Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*milanista

Tak to nevyšlo ale nevadí hlavně musíme vyhrát my...GRANDE MILAN!!!

Reagovat
HOST*milanista

V základu by se měl zase oběvit Kaká a asi bude hrát i Ambrosini místo Gattusa jako v Laziu.Vrátit by se měl Nesta.Pippo bude asi na střídačce.Vypadá to na útok Tomasson-Shevchenko.

Reagovat
HOST*Sheva

Dneska bude Sheva zase řádit.Forza MILAN!!!Grande Sheva!!!Je dobře že se vrací Nesta před odvetou se Spartou....

Reagovat
HOST*milanista

Tak zatím 3:1(Pirlo,Pippo,Kaká)

Reagovat
smazaný uživatel

JE to skvělé, ale doufám, že hráči AC zůstanou při zemi a budou se proti Spart2 snažit. Navíc Sigma ji trochu rozhodila takže by to mohla být výhoda, ale hlavně moc nemachrovat. AŤ žije Sigma Forya Milán

Reagovat
HOST*

GRANDE MILAN!!!

Reagovat
HOST*Sheva

Parádní zápas.Hlavně Kaká hrál prostě fantasticky.Kdybysme podali takovejhle výkon i ve středu proti Spartě tak Sparta odjede s bůrkem.Ale Sparta neni Sampdoria a každej zápas je jinej.Tak uvidíme.Forza MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele