o titul, 34. kolo
09.03.2012 11:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 1:1

Moskevské derby CSKA - Dinamo otevřelo program 34. kola ruské Premier Ligy. Domácí Armějci vedli brzy po brance Doumbii, Dinamo odpovědělo po změně stran zásluhou Semšova. Šlágr kola tak skončil remízou 1:1.

Skóre bylo otevřeno již ve 3. minutě, Honda skvěle vysunul za obranu Doumbiu a kanonýr z Pobřeží slonoviny překonal chladnokrevně Berezovského. Pak o sobě dal vědět Nigerijec Musa poté, co si dvakrát lehce pohrál s obranou Dinama, ztroskotal však na finální fázi. Dinamo se v prvním poločase v útoku vůbec neprosazovalo, bělomodří sice vládli nad míčem, ale to bylo tak vše.

CSKA Moskva hrál na protiútoky a jeden z nich se málem ujal ve 42. minutě. Musa šel sám na brankáře, obehrál ho, ale snažil se ještě udělat kličku dobíhajícímu obránci a to se mu vymstilo, mladý Nigerijec totiž v klíčovém okamžiku podklouzl.

Po změně stran hrálo Dinamo chvíli v deseti, protože Kuranyi se v úvodních minutách nedostal kvůli problémům s výstrojí na hřiště. Záhy mohl CSKA zvýšit na 2:0, ale tvrdá střela Oliseha mířila přímo do náruče Berezovského. V 57. minutě trefil Ignaševič svoji dělovkou z přímého kopu Semšova přímo do hlavy a kapitána DInama museli ošetřovat lékaři, ve hře ale nadále pokračoval a jak se později ukázalo, bylo to pro Dinamo jen dobře.

Bělomodří se nadále chtěli prosazovat pomocí postupného útoku, ale gólovou příležitost si stále nemohli vypracovat. Docela nebezpečný byl přímý kop Jusupova, ale gólman Čepčugov míč zlikvidoval.

Ale v 75. minutě byl gólman armádního mužstva Čepčugov bezmocný na důraznou hlavičku Semšova po centru Dzsudzsáka. Dinamo si vyrovnávající branku zasloužilo, CSKA po zranění Hondy ztratilo na aktivitě.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám ve výhru CSKA 2:0 a o víkendu tak Anži dožene Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá,že Anži dožene oba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele