28. kolo
14.11.2010 12:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - CSKA Moskva 1:1

CSKA nedokázalo udržet hubený náskok a hřišti Nalčiku a v posledních minutách nabídlo Zenitu šanci na zisk titulu mistra ligy. Za hosty skóroval po pokutovém kopu Love a za domácí srovnal Gošokov.

Zápas začali náporem domácí a v 9. minutě pálil jen kousek od branky Gogua. Další nebezpečnou střelu ze stejného místa vyslal na branku ten samý hráč a Akinfejev jí tlačil očima ven. Od 25. minuty ovládlo hřiště hostující armádní družstvo. Doumbia trefil v 30. minutě hlavičkou pouze břevno a o minutu později vychytal Kolinko Ignaševiče, který pálil z dobrých třiceti metrů. O tři minuty později mohlo být veselo na druhé straně. Ďaďun se po lahůdkovém centru ocitl sám před Akinfejevem, ale v tisíciprocentní šanci selhal. Netrefil branku. Jelikož nikdo do konce poločasu nedal žádný regulérní gól(Doumbia byl při svém gólu v ofsajdu), tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0, což zejména Armějcům nevyhovovalo.

Druhý poločas začali lépe domácí, který si vytvořili menší tlak, ale v 59. minutě bylo vše jinak, Doumbia běžel v pokutovém území za míčem, ale vyběhnuvší Kolinko ho sestřelil (samotnému pádu Doumbia trochu přidal) a CSKA kopalo penaltu. K exekuci se postavil Vagner Love. A v pohodě proměnil. Střílel doleva, zatímco brankář domácích skákal doprava - 0:1.

Poté se hra uklidnila, hosté kontrolovali stav a ze zabezpečené obrany podnikali výpady do otevřené obrany domácích. Ti se snažili vyrovnat a jejich úsilí bylo nakonec úspěšné. V 89. minutě si Gošokov zpracoval míč před vápnem, dokázal si odstavit obránce a tvrdou ranou do šibenice srovnal na 1:1. Akinfejev nemohl nic dělat. To byla zároveň poslední akce utkání, které k velké radosti domácích příznivců skončilo smírem.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele