20. kolo
12.09.2010 13:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - CSKA Moskva 1:0

Lokomotiv se poprvé od 25. července dočkal vítězství, v derby porazil CSKA 1:0 zásluhou branky Maicona.

Jako první zahrozil tahoun Loko Alijev, jeho střelu brankář Akinfejev s námahou vyrazil. Lokomotiv byl lepší, šikovní ofenzivní Armějci byli odstřiženi a gólman Lokomotivu Guilherme tak byl bez práce.

Lokomotiv pokračoval v útočení, branka nebyla kvůli ofsajdu uznána Syčevovi, neujala se ani nebezpečná střela Loskova, která jen těsně minula branku. Ve 22. minutě zahrozili i fotbalisté CSKA, konkrétně Honda, jehož střela rovněž mířila mimo.

Ve 25. minutě bylo otevřeno skóre. Na rohový kop Alijeva si naběhl Brazilec Maicona a hlavičku nasměroval přesně k tyči Akinfejevovy branky.

Ve druhém poločasu hrál Lokomotiv opatrný fotbal s cílem udržet těsné vedení, CSKA očividně neměl svůj den, jeho útoky vypadaly bezzubé. Každopádně druhý poločas začal střelou Hondy, která nadělala Guilhermemu pořádné starosti. Poté si na vysoký míč naběhl Tošič, ale svou hlavičku nasměroval do míst, kde stál Guilherme.

Trenér CSKA Sluckij se pokusil oživit mdlý výkon svého týmu střídáním, stáhl Oliseha, nahradil ho Gonzálezem. Chilan však vydržel na hřiště pouze osm minut. Po potyčce s obráncem Asatianim šli oba hráči pod sprchy.

Zahrál si i Tomáš Necid, který vystřídal Hondu. Lokomotiv nasadil Ďuricu místo Alijeva a pak i Gatagova místo Maicona.

Dobře organizovaná obrana Lokomotivu v závěru nic nedovolila CSKA. Domácí dobře kontrolovali míč a dovedli utkání do vítězného konce 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

můj tip 02

Reagovat
diastan

muj 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele