12. kolo
13.06.2009 18:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Křídla Sovětů Samara 3:2

Samara prohrála na horké půdě v Čečensku 3:2 a po zaváhání vedoucího Rubinu tak odmítla vyhoupnout se na čelo ligové tabulky.

Utkání v hlavním městě Čečenska předcházely spekulace kolem kurzů, které vypisovaly sázkové kanceláře na výsledek utkání. Ty proti třetí Samaře neobvykle vysoce favorizovali domáci Těrek a některé sázkové kanceláře kvůli neobvykle vysokému počtu sázek dokonce stáhly zápas ze své nabídky. Možný důvod kurzových spekulací pak odhalily sestavy hostující Samary, ve které se nečekaně kvůli nemoci neobjevil Jan Koller.

Trenér Samary Leonid Sluckij odmítá kritiky, že hra Křídel Sovětů závisí právě na Kollerovi, jenže dnešní zápas v plné nahotě odhalil pravý opak. Hráči Samary působili bezradně a těžko hledali způsob jak si před brankou soupeře vytvořit brankovou příležitost. Situaci Samaře ještě více zkomplikoval rychlý gól Daniela Pancu, který už po osmi minutách hry poslal domácí do vedení. Před koncem první půle přidal Pancu i druhý gól a hráči Těreku šli do šaten s pohodlným dvougólovým vedením.

To však vzalo rychle za své, když během úvodních šesti minut druhé půle srovnal stav dvěma góly Jevgenij Savin. V dramatickém závěru utkání měl však poslední slovo domácí Těrek. Po rohovém kopu v pokutovém území Samary nejvýše vyskočil obránce Bendz a hlavou vystřelil vítězný gól Těreku.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele