26. kolo
25.10.2009 12:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Moskva 1:3

FK Moskva porazil v derby CSKA 3:1 a je na čtvrtém místě. O vítězi rozhodl první poločas, ve kterém dali hosté tři branky, Armáda se zmohla jen na jedinou odpověď, v závěru snížil útočník Tomáš Necid.

Po neúspěchu v Lize mistrů si svěřenci Juande Ramose snažili napravit reputaci v domácí soutěže, kde v důležitém utkání o pohárovou Evropu hostili FK Moskva. V sestavě CSKA po delší pauze objevili Daniel Carvalho a Anton Grigorjev. Na hrotu operoval Čech Tomáš Necid. Také hostující trenér Miodrag Božovič udělal v sestavě několik změn, příležitost v ní dostali Strelkov, Vukič a Ilič.

Armáda vstoupila do zápasu aktivně, ale pořádně ji zchladil v desáté minutě první útok FK Moskva, ten totiž skončil gólem v síti brankáře Akinfejeva. Gólmana FK Moskva Jurije Ževnova vzápětí pořádně vystrašil Daniel Carvalho, jeho bombě chyběly jen centimetry. Udeřili tak opět měšťané, po hrubé chybě obrany Armějců musel průnik Česnauskise za cenu pokutového kopu zastavit Akinfejev, k penaltě se postavil Alexej Rebko se štěstím zvýšil na 2:0. Třetí hřebíček zasadil CSKA obránce Epureanu šest minut před koncem poločasu. Poločasový hvizd byl ve znamení pískotu domácích fanoušků v Lužnikách, aby ne, na světelné tabuli svítil senzační stav 0:3.

Do druhého poločasu vyběhli mladíci CSKA Ščennikov a Mamajev, později i útočník Oliseh. Domácí se však střídáními nenastartovali a podařilo se jim snížit pouze na 1:3, když Necid dopravil do prázdné branky míč po přihrávce Miloše Krasiče.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FK MOSKVA TO DOKÁZALA,VYHRÁLA A TO JE DOBŘE,POHÁROVÁ EVROPA,JE ZASE O KOUSEK BLÍŽ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele