24. kolo
05.10.2008 11:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek na hřišti Amkaru Perm ubránil remízu

Těrek Groznyj překvapivým výsledkem 0:0 na hřišti favorizovaného Amkaru Permu věnoval dárek prezidentovi čečenské republiky Ramzanu Achmatovičovi.

Amkar Perm od prvních minut převzal iniciativu a snažil se obranný blok Těreku roztáhnout pomocí křídel. Nicméně s návratem klíčového záložníka Petreho byl Těrek sebejistý a využíval rychlé brejky. Domácí vycítili, že stejným stylem nemají šanci na úspěch a začali dlouhými přihrávkami využívat bulharského útočníka Martina Kuševa, který se snažil sklepávat záložníkům do druhé vlny. Za celý první poločas nebyla k vidění stoprocentní šance na obou stranách. Nebezpečně střílel hlavou Kušev, ale na brankáře Liku si nepřišel. Těrek zahrozil také nebezpečnou hlavičkou, měl ji na starost útočník Serdjukov, ale chyběla mu přesnost.

Amkaru chybělo více pohybu a Těrek, který si očividně přijel pro bod, se ani nemusel moc namáhat. Trenér Permu Miodrag Božovič reagoval střídáním, nevýrazného Božoviče nahradil druhým útočníkem – Sikimičem. Hra se však příliš nezměnila, jen nebezpečnou střelu Grišina skvělým způsobem zlikvidoval Lika. V závěru utkání poslal Božovič na hřiště třetího útočníka Žiljajeva, ale obrana Těreku dnes byla nedobytnou tvrzí. S konečným výsledkem 0:0 jsou určitě více spokojenější hosté, Amkar Perm si totiž zkomplikoval cestu za medailí.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele