16. kolo
12.11.2022 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Nottingham Forest oslavil těsné vítězství, Crystal Palace zahodil penaltu

Situace Nottinghamu Forrest nevypadá už tak bezvýchodně, jak se mohlo zdát ještě před pár týdny. Domácí přece zaznamenávají výsledková zlepšení, a poté, co před vlastními fanoušky nedávno senzačně skolili Liverpool, si poradili taktéž s Crystalem Palace. A zatímco gólový účet The Tricky Trees obohatil Morgan Gibbs-White, hosté skórem neuměli nijak pohnout.

Přitom měli velkou možnost, jak střelecky nevyjít naprázdno, a to konkrétně jen čtyři minuty před přestávkou. Ayew se prosmýkl podél pravé lajny přes bránícího Renana Lodiho, pak míč dopravil do šestnáctky, kde ho uzmul Zaha, a ten byl sražený stoperem Worrallem. Kopala se tak penalta, avšak tu zahrál sám faulovaný pouze zakončením do hrany brankové konstrukce.

Tato neproměněná šance následně byla v 54. minutě tvrdě ztrestána. Johnson se ocitl v docela složitém úhlu, přesto solidně zaměstnal brankáře Guaitu, který balón vyrazil pouze před sebe. A na bleskovou dorážku byl poté připravený Gibbs-White. Crystal Palace se na vyrovnání již nezmohl, spíše mohl ještě jednou inkasovat, kdyby tedy Lingard zamířil jaksi o něco přesněji.

Autor: Patrik Sandev / skysports.com, whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele