38. kolo
28.05.2023 17:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Will Hughes (© AFP)

Crystal Palace remizoval s Nottinghamem

Crystal Palace na závěr letošní Premier League remizoval s Nottinghamem Forest 1:1. Eagles tak končí na jedenáctém místě, jejich poslední sok se se sezonou loučí jako šestnáctý.

V Selhurst Parku to muselo být prvních třicet minut docela nuda. Ani jeden z celků se totiž do žádné větší šance nedostal. Pak však nastala 31. minuta a hosté se ujali vedení. Taiwo Awoniyi ideálně načasoval náběh za průnikovou přihrávkou Gibbse-Whitea a v samostatném protiútoku vyrazil k brance Johnstonea. Nigerijec elegantně vymíchal Andersena a zleva uklidil míč dovnitř domácí brány. To však bylo v prvním poločase kromě tvrdého zákroku Gibbse-Whitea na Ezeho, za který viděl žlutou kartu, vše.

Domácí po přestávce začali mít nad utkání převahu a po hodině hry měli držení míče 66 procent. Chvíli na to se také nakonec zaslouženého vyrovnání Eagles dočkali. Eze poskytl míč na pravý kraj k Olisemu, který poslal krátký centr před malé vápno. Will Hughes otřel svou hlavičku o Bolyho a Wayne Hennessey na tečovaný míč nedosáhl.

V nastaveném čase ještě ne Ezeho mířil nádherný křižný pas z vlastní polovinu, který si výtečně sklepl hrudí. Poté se oddělil od Worralla a tvrdou ranou prověřil Hennesseyho. Oba celky tak budou pravděpodobně s letošním ročníkem spokojení, domácí se středem tabulky a hosté se záchranou.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele