25. kolo
25.02.2023 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Joachim Andersen vidí žlutou kartu (© AFP)

Liverpool ani podruhé v sezóně nad Crystal Palace nevyhrál

Crystal Palace remizoval ve 25. kole Premier League s Liverpoolem 0:0. O největší šance zápasu se postarali Mateta a Salah, oba však nastřelili pouze břevno. Hosté tak nedokázali nad domácím týmem vyhrát ani podruhé v tomto ročníku a opět si připsali jen bod.

V úvodu zápasu se zaskvěli oba brankáři. Ve 14. minutě se v pokutovém území dostal k balónu Mateta, ale jeho následnou střelu mířící k levé tyči výtečně zlikvidoval Alisson. Hosté zahrozili o pět minut později, kdy Jota napálil odražený míč, proti prudké střele však jistým zákrokem zasáhl Guaita. Ve 25. minutě měli domácí výhodu přímého kopu, na centrovaný balón si nejvýše vyskočil Guehi a hlavou jen těsně minul levou tyč.

Ve 32. minutě se opět ke slovu dostal Liverpool, aktivní Gakpo vyslal ze střední vzdálenosti prudkou střelou, která k jeho smůle pouze trefila jednoho z bránících hráčů, Ve 41. minutě zakončil krásnou sólovou akci střelou pod břevno Salah, nicméně jeho pokus bravurně zneškodnil pozorný Guaita. O minutu později mohl jít Crystal Palace do vedení, to by ovšem Mateta musel v obrovské příležitosti mířit lépe, a ne pouze orazítkovat břevno.

Po přestávce se do první velké šance dostal Liverpool. Střela z pokutového území ovšem jen nastřelila horní tyč. V 57. minutě se proti prudkému pokusu Matipa opět vyznamenal Guaita, a již poněkolikáté tak podržel Crystal Palace. Poté už zápas neměl tak vysoké tempo, a proto v 71. minutě poslali oba trenéři do hry nové tváře. Do konce utkání už se každopádně diváci žádné tutovky nedočkali, takže se nakonec týmy rozešly smírem po bezbrankové remíze.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele