28. kolo
05.03.2022 16:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Jean-Philippe Mateta (© AFP)

Wolverhampton překvapivě padl, tři body má Crystal Palace

Ač domácí Wolves šli do utkání jako favorit, dnes nepředvedli vůbec dobrý výkon. Prakticky po třiceti minutách bylo o vítězi rozhodnuto, hosté se trefili dvakrát a "Vlci" už nenašli sílu adekvátně odpovědět.

První minuty ukazovaly tvrdý boj o míč a na větší šanci jsme na stadionu Molineux čekali až do 19. minuty. A rozhodně to nebylo pro domácí fandy nic příjemného, protože Wolves předvedli vzadu obrovskou hrubku, kterou Crystal Palace přetavil v úvodní gól. Wilfried Zaha si vytvořil velkou šanci svým sprintem a dokázal míč nahrát ještě na Jeana-Philippeho Matetu. Toho sice strážili hned dva (!) protihráči a brankář, ale Mateta přesto dokázal propasírovat míč do sítě!

Po půlhodině hry navíc pronikajícího Schluppa zastavil Kilman jen za cenu faulu ve vápně a sudí byl neoblomný. K nařízené penaltě se postavil sebevědomý Zaha a opět ukázal svou cenu pro Crystal Palace - 2:0. Brankář Sá navíc musel ještě do konce první půle vytahovat hodně nebezpečnou a štiplavou ránu z kopačky Michaela Oliseho.

Ani druhý poločas nezačal pro domácí moc dobře. Stále se nemohli dostat blíž k vápnu soupeře, natož aby vymysleli větší šanci. Naopak po hodině hry musel opět zasahovat zkušený Portugalec Sá, jehož dělovkou prověřil Zaha. V ofenzivě dnes byli Wolves naprosto bezzubí a oprávněně prohráli s aktivnějším týmem. Crystal Palace má další důležité tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele