1. kolo
13.08.2017 14:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Tottenham Hotspur 0:2

Tottenham nakonec zvládl výlet na sever Anglie a s vydatnou pomocí Jonja Shelveyho, který byl zkraje druhé půle vyloučen za šlápnutí na protihráče, přehrál Newcastle v poměru 2:0.

Domácí přitom nezačali vůbec špatně a do první vážnější příležitosti se po pěti minutách dostal Gayle, branku Llorise však minul. Hosté s odpovědí přispěchali po dvaceti minutách, kdy si na volný přímý kop Eriksena naskočil Kane, brankáře domácích však z míry nevyvedl. Spurs však pomalu, ale jistě přebírali otěže zápasu, v další nadějné situaci se objevil Eriksen, pálil však těsně mimo. Tentýž hráč pak vyzkoušel pozornost Elliota ještě těsně před pauzou, strážce domácí svatyně však byl ve střehu.

Poločas druhý odstartoval pořádný exces Shelveyho, který tím zápas víceméně rozhodl. V tahanici o míč totiž nesmyslně šlápl na ležícího Alliho a sudí Marinner musel tasit rovnou červenou kartu. V deseti hrající Newcastle pak už náporu hostujícího týmu odolával jen s vypětím všech sil.

Do vedení mohl Spurs poslat jen o pár chvil později Kane, který se po šťastném odrazu míče ocitl tváří v tvář Elliotovi, ke smůle hostů však pálil jen do něj. Po hodině hry se však skóre skutečně měnilo. Na parádní centr Eriksena si zaběhl Dele Alli a pohotovým zákrokem do protipohybu padajícího brankáře poprvé rozvlnil síť.

Druhá přesná trefa přišla po dalších deseti minutách a opravdu stála za to. Po parádní kombinaci mezi Allim, Kanem a Eriksenem se míč dostal až k Daviesovi, který přízemní ranou míč podruhé uklidil na místo určení.

Zbývající minuty již mnoho vzruchu nepřinesly - domácím na nějaký návrat do zápasu nezbývaly síly, a tak zápas v poklidu dospěl k výhře Tottenhamu 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Wanyama, Dembele, Davies - Alli, Eriksen - Kane

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Trippier v pohode, jinak generalka s Juve vyborna, psychicka pohoda bude nejdulezitejsi. tip 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Noustress

4:2

Reagovat
NuFc23

Zase tam, kde patrime, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Opět znehodnocený celý zápas červenou kartou.

Alli by měl tu nohu mít aspon zlomenou jak to zahrál.

Nesnášim tyhle rozmazlený chlapečky .

Reagovat
smazaný uživatel

Prv sa pozri do svojich radov. Nevychovaný je tu snáď Shelvey. A Ritchie mohol ísť vonku tiež po zákroku zo zadu na Alliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim že tu červenou Shelvey neměl dostat.

Tvrdim že Alli je rozmazlenej fracek a Ritchie mu chtěl dát jenom zavyučenou,to bylo vidět.

Tedy pokud si ten zápas viděl tak jako já . A určitě si taky viděl co Alli udělat 3 sekundy předtim než Shelvey tu červenou dostal.

Prostě fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám rád simulace, ale když ti někdo schválně šlápne kolíkama na kotník, tak to celkem bolí. To bych Alimu nevyčítal...červená jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele