32. kolo
08.04.2017 13:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Watford FC 4:0

Tottenham v úvodním duelu 32. kola deklasoval Watford 4:0 a minimálně do večera stáhl náskok vedoucí Chelsea na čtyři body. O vítězství Kohoutů se přesnými trefami postarali postupně Alli, Dier a dvakrát Son.

V úvodu to přitom na žádnou krasojízdu nevypadalo, hra byla poměrně vyrovnaná a Watford se dostal i k několika nadějně vypadajícím brejkům, byť je do nějakých výraznějších šancí nedotáhl. Ze strany domácích stojí v úvodní pasáži za zmínku tutovka Janssena, který však ze tří metrů balón do sítě uklidit nedokázal, místo toho nastřelil pouze břevno.

Demolici tak zahájil až po půlhodince Dele Alli, který se za vápnem opřel do míče a pardáním obstřelem na zadní tyč poslal svůj celek do vedení. O pár minut později na něj navázal Dier, který utěšenou střelou z hranice šestnáctky rozvlnil síť podruhé. A do konce první půle se obecenstvo na White Hart Lane radovalo ještě jednou - to když Son potáhl míč a ze střední vzdálenosti překonal Gomese přízemní střelou potřetí.

V druhém poločase pokračovala spanilá jízda domácích. Hned z kraje druhé části zvýšil po Trippierově centr Son, který se na zadní tyči zjevil zcela osamocený a přízemní ranou na bližší tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Křídelník Spurs byl zřejmě nejaktivnějším hráčem Spurs a hned dvakrát mohl zkompletovat hattrick.

Nejprve se deset minut před koncem zjevil po Kaneově pobídce zcela sám před částečně odkrytou svatyní Watfordu, ovšem v jasné pozici nepochopitelně minul. Chvíli před koncem zase z voleje orazítkoval pouze břevno branky, a tak pátého zásahu se již fanoušci Tottenhamu nedočkali. I tak se ale dá předpokládat, že je vítězství 4:0 dostatečně uspokojilo

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som zvedavý, či sa Wanyama dá dokopy.

Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembelé - Son, Alli, Eriksen - Janssen

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
hradec

TOT 3:1 WAT

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele