23. kolo
21.01.2008 21:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Aston Villa 2:2

Liverpool si opět zkomplikoval boj o čtvrtou příčku v tabulce, když doma pouze remizoval s Aston Villou. Alespoň bod pro Reds zajistil až chvíli před koncem střídající Crouch.

Domácí začali dobře. Po přihrávce od Kuyta se teprve zastřeloval Benayoun, ránu Kewella poté stačil srazit na rohový kop Gardner. V 19. minutě už to Liverpoolu vyšlo. Kuyt nádherně prostčil míč na Benayouna a ten nadvakrát dokázal překonat Taylora - 1:0.

Aston Villa se zaměřovala především na dlouhé míče na své útočníky, což neslavilo úspěch a málem přišel druhý gólový trest, v 31. minutě však Torres po akci Gerrarda s Kuytem neměl správně seřízená mířidla.

Po navýšení náskoku Liverpool znovu sahal na začátku druhé půle. Vlastní branku nejprve odmítl Davies, spolupráci Mascherana s Gerrardem pak zakončil střelou na tribunu Kuyt. V 66. minutě se na hřiště dostal Marlon Harewood a hned o sobě dal vědět, když po jeho přihrávce ohrozil Reinu Carew. Domácí obrana tto varování nebrala příliš vážně a v 69. minutě tak přišel trest. Po centru Petrova a hlavičce Laursena se míč dostal k Harewoodovi a ten přes hlavu poslal míč přesně k tyči - 1:1.

V 70. minutě se na hřišti objevil také slovenský obránce Martin Škrtel, svůj debut na Anfield Road si ovšem jistě představoval jinak. Již o dvě minuty později totiž z úhlu poslal míč směrem k Reinovi Mellberg a po teči Fabia Aurelia se Reina jenom smutně ohlédl, jak míč zapadl do brány - 1:2.

Domácí vrhli všechny síly do útoku a v 88. minutě se mohli radovat z vyrovnání. Laursen ve vlastním pokutovém území nedokázal odkopnout do bezpečí míč, který se dostal ke Crouchovi a ten jej neomylně poslal do sítě - 2:2.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1...liverpool se z tech sracek uz sebere.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevidim to pro Liverpool dobře i když bych jim vyhru přála

Reagovat
Devil

Budu drzet palce Villans , ale myslim ze kdyz vybojuji na Anfield Road bod tak budou radi .tip.- 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Liverpool klopytne tak se muze pomale s titulem loucit . tip:2:1

Reagovat
smazaný uživatel

uz se snim davno rozloucil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc domácím nevěřím, ještě nehrají maximum na své možnosti. Aston Villa je naopak v klidu a mohla by se urodit i remízka. Domácí ale budou jak buldoci, takže se nechám překvapit. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Liverpool se dostává do dočasné ne-li dlouhodobější krize. Vidím to spíš psychikou než herním ujmem, ikdyž Benitez by možná mohl přestat zápas od zápasu měnit sestavu a dát tam trvalejší pro zvyk a ne, že jednou Gerrard centruje na Crouche a druhý zápas tam soluje Torres

Reagovat
smazaný uživatel

3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa dokazuje že to se silnýma týmama umí...to co předvedla na Chelsea...nebylo špatné ale reds by se meli zpamatovat a vyhrat...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidím jak bude torrec kouzlit dnes, každopádně se na ten fotbal těším!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel poprvé na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš Livrpůle, co to má zas být?!! 1:0 => 1:2 za dvě minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Benitezi, je čas udělat Liverpoolu pápá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze me pan Aurelio pripravil o litr.Vrele diky

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, aurelio si to určitě nechtěl dát ... a navíc - nikdy nejde o to kolik gólů dostaneš, ale dáš...kdyby třeba gerrard dal nějakou svou šanci, tak vyhráli i tak ... takhle se jen ukázalo, že o'neill je lepčejší než benítez a ten by už měl odejít, páč s takými hráči 4x za sebou remízovat, to už asi nebude jen problém netrpělivých šéfů...

Reagovat
irik

tak a dost !!!!!!!!!! Benitez ven

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento zápas byla jasná remíza aspoň jsem to tak daval, každopádně mám radost z výkonů Villans a snad nakonci nakouknou do pohárů jen tak dal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele