5. kolo
01.09.2007 16:00 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Fulham FC - Tottenham Hotspur 3:3

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že si Tottenham odveze z Craven Cottage tři body, ovšem Fulham dokázal během posledních třinácti minut vyrovnat na konečných 3:3, díky gólům Alexeje Smertina a Diomansyho Kamary.

Stav utkání otevřel už v 10. minutě obránce Younes Kaboul, jenž se trochu šťastně prosadil po hrubé chybě Anti Niemiho a vstřelil tak svůj premiérový gól v dresu Tottenhamu. Vedení Spurs pojistil o patnáct minut později bulharský kanonýr Dimitar Berbatov, který se prosadil po povedené přihrávce od Robbieho Keana. Hosté měli během prvního poločasu velkou převahu, přesto inkasovali. Pár okamžiků před přestávkou dokázali domácí alespoň snížit, když se po rohovém kopu Simona Daviese prosadil hlavičkou Clint Dempsey, už podruhé v této sezóně.

Tottenham předváděl i ve druhém poločase ofenzivní fotbal a odměnou mu byl třetí gól, který vstřelil v 60. minutě mladíček Gareth Bale, jehož do dobré šance poslal skvělou přihrávkou opět Keane. Na 2:3 snížil po nepovedené teči Rochy zkušený ruský záložník Alexej Smertin, ten tak dal Fulhamu opět šanci s výsledkem ještě něco udělat. Cottagers najednou ožili a svoji zvýšenou aktivitu dokázali korunovat vyrovnávacím gólem, který dal Kamara krásnými nůžkami a dokázal pro Fulham vybojovat velmi cenný bod.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Tottenham ma trochu smulu!

Reagovat
HOST*Devil

Kurevskou smulu!

Reagovat
HOST*

To jo je jenom 14. a na Arsik ztacit asi nebude !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele