33. kolo
17.04.2007 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Sheffield United 2:0

Tým Sira Alexe Fergusona utkání se Sheffieldem United zvládl i přesto, že měl velké problémy ve složení obrany. Do hry naskočil jediný ze stabilních členů defenzivní linie, Patrice Evra, ale pro něj utkání po ostrém zákroku soupeře skončilo už po dvaceti minutách. Střídal jej záložník Richardson a Manchester hrál od té chvíle jen se dvěma klasickými beky - na pravém okraji obranné řady totiž zaskakoval záložník Darren Fletcher.

Tou dobou už ale United vedli. Hned ve čtvrté minutě Cristiano Ronaldo našel Michaela Carricka a ten přehodil Kennyho - 1:0. Hned z další akce mohl vedení pojistit Rooney, ale trefil jen brankáře a hosté se trochu dostali do hry, zlobil především ligový debutant Luton Shelton.

Druhou trefu si domácí připravili také na čtvrtou minutu, tentokrát po přestávce. Parádní formu posledních týdnů potvrdil Wayne Rooney - jedním dotekem zpracoval Giggsův centr a druhým poslal míč nechytatelně za záda Kennyho - 2:0.

Gólman Kenny pak dlouhou dobu držel Sheffield nad vodou, pochytal šance Ronalda, Smithe a Giggse. Závěr utkání mohl být ještě zajímavý, kdyby rozhodčí Rob Styles zaregistroval jasný faul Gabriela Heinzeho na unikajícího Sheltona. Následovala by penalta a možná i dramatický závěr, co by však dělalo Alexi Fergusonovi ještě mnohem větší starosti, by byl další osud Heinzeho - pravděpodobně by totiž dostal červenou kartu následovanou třízápasovým trestem a to by pro už tak prořídlé defenzivní řady byla pro závěrečná ligová kola pořádná rána.

Autor: Petr Starý

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Kluci z MUFC by doma mohli zopakovat prestrelku jak proti AS! Ale staci i 1:0! Dablici musi ziskat titul! Hraji ted krasnej fotbal!

Reagovat
HOST*luba

to je pravda... hrajou famozne

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
HOST*Daneks

Manchester vyhraje tak 2:0

Reagovat
Slejdy

dobrej tip

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

z Manchesteru je mi na

Reagovat
HOST*forrest23

me je na bliti z tebe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele