28. kolo
24.02.2007 13:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Fulham FC - Manchester United 1:2

Pro United nezačal zápas na Craven Cottage dobře. V 17. minutě se srazil van der Sar s aktivním záložníkem Simonem Daviesem a nastalého zmatku v obraně Rudých Ďáblů využil s pomocí tyče Brian McBride. Domácí si překvapivé vedení užívali a příkladně bojovali. Nezvykle prostupná obrana United dopřávala útočníkům Fulhamu dostatek manévrovacího prostoru, a tak občas bylo těžké poznat, které mužstvo vlastně hraje o titul a které o záchranu. Manchester ovšem vytáhl z bryndy podobně jako v Lille v Lize mistrů Ryan Giggs. V 29. minutě zužitkoval famózní centr Rooneyho a střelou z voleje do protipohybu Laštůvky srovnal skóre.

Domácí ani po vyrovnácí brance favorita nerezignovali na atraktivní útočné pojetí a nadále provětrávali obranu rudých. Krátce po přestávce hlavičkoval maličký Radzinski do břevna a vzápětí musel van der Sar vytáhnout další parádní zákrok proti Daviesovi. Sir Alex Ferguson se už na svou ve větru plápolající obranu nemohl dívat a vyměnil Vidiče a Evru za dvojici O'Shea, Silvestre. Zlepšení se dostavilo a svěřenci slavného Skota se mohli soustředit jen na dobývání branky Fulhamu. Když už na Chelsea pomalu začínali městským rivalům blahořečit, našlápl k parádnímu sólu Cristiano Ronaldo a také díky teči jednoho z bránících hráčů vystřelil pro Manchester veledůležité tři body.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Manchester nesmi stratit 3b.

Reagovat
HOST*

Manudt vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester konečně strati - možná neprohraje ale 3 body si neodveze - o tom jsem přesvědčen...

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
HOST*cheldi

Manchester vyhraje 3:1

Reagovat
HOST*Gazza

Jses presvedcen akorad tak o hovne!!!!!!3 body jsou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele