7. kolo
24.09.2005 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Manchester City 1:0

Michael Owen se střelecky chytil a jeho nový zaměstnavatel, Newcastle United, se i díky němu začíná ze sestupových vod pomalu posouvat do bezpečného středu tabulky. Owen jediným gólem zařídil vítězství nad Manchesterem City, který v posledních třech kolech získal jen bod.

Hosté si ze St. James' Parku mohli odvézt mnohem vyšší příděl, jen Owen měl minimálně na hattrick. První šanci zápasu sice měl hostující Sibierski, jehož vychytal Given, ale v 18. minutě se Owen a celý Newcastle mohli radovat - anglický reprezentant si naběhl na perfektní přihrávku od Bowyera a překonal Jamese. Do přestávky měl Owen ještě dvě příležitosti, ale nejprve jeho střelu zastavil David James a minutu před odchodem do kabin mířil z velkého úhlu těsně vedle.

Po přestávce domácí ztratili tempo, ale hosté nebyli schopni toho využít. Zvýšit mohl opět Owen, ale centr těsně před ním sebral pozorný James. Pak přišly nejlepší chvíle hráčů City, dostali se do pár nadějných situací, ale vyrovnávací gól nepřišel. Dvakrát hlavičkoval nad břevno Dunne, Musampův centr směřující na volného Bartona včas odvrátil Bramble. V závěru mohl vítězství Newcastlu zvýraznit Ameobi, ale branku za Jamesovými zády netrefil.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele