32. kolo
09.04.2005 16:00 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Portsmouth FC - Charlton Athletic 4:2

Pořádnou přestřelku se šťastným koncem viděli diváci na Frogmore Road. Nejvíce z ní byl však určitě potěšen domácí manažer Alain Perrin, pro kterého to bylo první představení u kormidla Pompey.

Domácí začali excelentně a už ve třetí minutě se trefil hlavou jejich nejlepší střelec Yakubu po centru Steva Stonea. Vyrovnat mohl Shaun Bartlett, ale jeho dobrá střela jen těsně minula branku. Hosté podruhé kapitulovali už ve dvacáté minutě, opět u toho byl Steve Stone, tentokrát však jako střelec usměrnil hlavou do brány centr Patrika Bergera. Než se však domácí fanoušci uklidnili, bylo to znovu jen o gól. Na centr Murphyho si naběhl Fortune a zápas dostal opět náboj. V poslední minutě prvního poločasu fauloval De Zeeuw Thomase a hostům se tak naskytla příležitost z velmi dobré pozice. K exekuci přímého volného kopu se postavil bývalý hráč Liverpoolu Murphy a dobře umístěnou ránou vyrovnal. Do druhého poločasu vstoupili domácí s obrovskou motivací a hostující Addicks se téměř k ničemu nedostali, nejvíce hrozili standardkami Murphyho, tu nejnebezpečnější ze 70. minuty však Ashdown kryl. Na druhé straně hrozila hlavně dvojice Lua Lua, Yakubu. Proti prvnímu jmenovanému skvěle zasáhl gólman Kiely a druhý trefil z voleje pouze tyč. Domácí se však zaslouženého gólu dočkali sedm minut před koncem, kdy se po centru Lua Lua opět hlavou prosadil střídající Kamara. Portsmouth svoji dominanci na hřišti potvrdil ještě jednou a nebyl to nikdo jiný něž dvojice Yakubu (přihrávající) a Lua Lua (střelec). Domácí tak zaslouženě zvítězili 4:2.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele