31. kolo
02.04.2005 16:00 CET
4 : 1
(2:1)
Stadión:
Highbury, Londýn

Reportáž

Arsenal FC - Norwich City 4:1

Po pauze, způsobené zraněním, se do sestavy Arsenalu vrátil nejlepší střelec Premier league Thierry Henry a diváci na Highbury mohli také vidět návrat Gilberta Silvy. Chyběl však kapitán Kanonýrů Patrick Vieira.

Arsenal začal velikým náporem a v 19. minutě se po přihrávce Pirese mohl radovat z gólu Henry. Neuběhly ani tři minuty a Henry dal svůj druhý gól, tentokrát se prosadil po individuální akci. Podobnou akci předvedl na druhé straně Darren Huckerby a snížil na rozdíl jednoho gólu. Ani po změně stran neubrali domácí na aktivitě a odměnou jim byl třetí gól – zdánlivě ztracený míč nacentroval před branku Lauren a Ljungberg pohodlně zakončil hlavou. Poté se po Fabregasově přihrávce dostal do šance Henry, ale pálil nad. V 66. minutě do vápna pronikl Reyes, míče se zmocnil Henry a střelou k tyči dovršil svůj hattrick. Arsenal se tak dostal na druhé místo před Manchester United.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Flappie

ha! další týden, další zápas, další vítězství a Manchester UTD. konečně klopýtnou, a to tak, že se nezvednou a ten sííír dostane vyhazov,aby mohl za Uličným do Olomouca:)

Reagovat
HOST*BarcaFan

Zas tak jistý to Arsenal nemá! 1:1

Reagovat
HOST*

ale má :)))) .....4:0

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

moholo by to tak byt :)))))

Reagovat
HOST*Flappie

Ha...Manudt určitě vyhraje 3:0.Manud forever.

Reagovat
HOST*Flappie

Manch*ster smrdí! Arsenal jsou shooters of the world!

Reagovat
HOST*BarcaFan

Arsenal kromě Henry nemá schopnýho útočníka!!!Se svým útokem se řadí k lepšímu průměru Premier League.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele