8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Leeds United - Blackburn Rovers 2:1

Manažer Leedsu Peter Ried měl za sebou těžký týden, ale ve čtvrtek mu vedení klubu, který ještě nevyhrál a topil se v sestupové zóně, vyslovilo důvěru a Leeds se vzchopil. Po třech porážkách v řadě, kdy nedal ani gól, začal velmi svižně a po dvou minutách už mohl vést o dva góly. V osmé minutě ještě v gólové šanci selhal Alan Smith, ale o tři minuty později šel Leeds do zaslouženého vedení, když se dorážkou po Vidukově střele trefil Seth Johnson. Ve 26. minutě to bylo už 2:0, to se po centru Pennanta a přiťuknutí Battyho trefil opět Johnson. Pak měl Leeds štěstí, když Andy Cole trefil jen tyč, v závěru poločasu se dvakrát vytáhl gólman Paul Robinson. Domácí ve druhém poločase už jen bránili své vedení, přesto inkasovali – čtyři minuty před koncem si po centru Emertona připsal svůj první gól v Premier League Dino Baggio. Leeds se výhrou dostal ze sestupového pásma, je ale až šestnáctý, Blackburn se propadl na místo jedenácté.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele