9. kolo
07.10.2018 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Stade Rennes 1:2

Jestli se pod Leandrem Jardimem kývala židle, tak teď už se nejspíš kývat nebude. Portugalský kouč musel skousnout další domácí porážku, tentokrát 1:2 od Stade Rennes a je jen vlásek od propuštění. AS Monako prohloubilo obrovskou krizi a po devíti kolech je na sestupovém místě. Tři body Rennes zařídil čtvrthodinu před koncem Hatem Ben Arfa.

Monako potřebovalo uspět a to nejen kvůli důležitým bodům, ale i pro trenéra Leandra Jardima, kterému vážně hrozil vyhazov. Knížatům se letos pod jeho vedením vůbec nedaří a nakonec se nepovedlo ani utkání s Rennes.

Hosté přispěchali s brankovou příležitostí jako první. Hatem Ben Arfa už v 7. minutě pálil těsně nad a o několik minut později už Knížata prohrávala. Dobře zahraný rohový kop uvnitř vápna propadl a Damien Da Silva poslal balón kopačkou do branky. Domácí celek se tedy hned v úvodu dostal do problémů a před koncem poločasu pak dokreslil současnou situaci Monaka Andrea Raggi. Vysoký stoper neudržel nervy na uzdě a Greniera udeřil pěstí do obličeje, za což byl okamžitě vyloučen. Leandro Jardim mohl pořádně zuřit.

Jeho svěřenci se sice po změně stran zmátořili a dokonce velmi rychle srovnali na 1:1. Po přihrávce Golovina zamířil do černého obvyklý kanonýr Radamel Falcao. Pro Rennes, které hrálo v početní převaze, byla remíza málo. Volný přímý kop Greniera zlikvidoval Subašić a opora Monaka výtečně zasáhla i po střele Ben Arfy.

Hrdinou celého utkání se nakonec stal právě šikovný Hatem Ben Arfa. V 77. minutě dostal za vápnem trochu prostoru a krásnou ranou překonal Subašiće. Zlomené Monako se na další odpověď nezmohlo a opět prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele