7. kolo
02.09.2007 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille 1:1

Hodně prestižní zápas se hrál v neděli v Parku princů. Domácí Paris Saint Germain tam hostilo Olympique Marseille. Prvním, kdo mohl otevřít skóre, byl bývalý hráč Marseille Peguy Luyindula, ale po Rothenově přímém kopu sice dokázal míč nasměrovat na bránu, ale Steve Mandanda ukázal, proč je reptrezentantem Francie do jedenadvaceti let. Skvělým zákrokem míč vyškrábl. Pak se do první vážnější šance dostali hosté a hned šli do vedení. Djibril Cisse do sítě dorazil svoji vlastní hlavičku a v desáté minutě to bylo 0:1. Nejnebezpečnějším hráčem PSG byl bezesporu Rothen, který svojí aktivitou dělal potíže obraně Marseille. A nakonec si ve dvacáté minutě zopakoval spolupráci s Luyindulou a Mandanda byl tentokrát bez šance. Přes velkou snahu obou týmů se pak nikomu nepodařilo vstřelit víteznou branku. Olympique Marseille proto remizoval s Paris Saint Germain 1:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele