37. kolo
19.05.2007 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Olympique Marseille 1:2

Ohromně důležitý zápas se hrál v Saint Etienne, kam přijel druhý tým tabulky Ligue 1, Olympique Marseille. Ten chtěl za každou cenu uloupit tři body, protože se pere o Ligu mistrů. Všechny branky tohoto zápasu padaly až po pauze. Gólový účet zápasu načal Djibril Cisse. Nedlouho po něm sice vyrovnal domácí Feinduno, ovšem pět minut před koncem vrátil vedení na stranu hostí Valbuena. Marseille se již může těšit na Ligu mistrů - díky zaváhání Lens a Bordeaux již má jisté druhé místo za Lyonem.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele