Další články

Velká komplikace pro Desta, s kolenem může marodit až devět měsíců

PSV Eindhoven míří za ziskem nizozemského titulu, na chystané oslavy ale aktuálně nemá náladu Sergiño Dest. Amerického obránce čeká dlouhá pauza, poranil si koleno a podle nejčernějších prognóz může být znovu k dispozici až v roce 2025.

Kdepak Bellingham, Real Madrid táhl v El Clásicu zkušený matador Lucas Vázquez

Ačkoli byl po závěrečném hvizdu nedělního El Clásika nejčastěji zmiňován Jude Bellingham (20), který vstřelil vítěznou branku duelu, skutečným hrdinou je Lucas Vázquez (32). Byl u všeho podstatného a podepsal se pod tři trefy Realu Madrid, který nakonec triumfoval nad odvěkým rivalem 3:2.

LaLiga - souhrn 32. kola: Cenná výhra pro Sevillu

Sevilla zvládla duel s Mallorcou a třetí výhrou v řadě udělala asi definitivní krok k záchraně. Real Madrid znovu prokázal velkou vnitřní sílu, proti Barceloně dvakrát smazal jednobrankové manko a v závěru rozhodl o své výhře. Bílý balet je krůček od titulu, šest kol před koncem má jedenáctibodový náskok.

Xavi po El Clásicu: Zasloužili jsme si tři body. Cítím obrovskou nespravedlnost

Trenér Barcelony Xavi cítil po prohraném El Clásicu na hřišti Realu Madrid křivdu kvůli neuznanému gólu Lamina Yamala z prvního poločasu. Podle kouče Katalánců byl míč celým objemem za brankovou čárou, videorozhodčí ale průkazný záběr nenašel. Obhájci titulu proti odvěkému rivalovi dvakrát vedli, nakonec mu však podlehli 2:3 a šest kol před koncem španělské ligy na něj ztrácejí ze druhého místa 11 bodů.

De Jongovi zřejmě skončila sezona, měl by však stihnout mistrovství Evropy

Frenkie de Jong z Barcelony si obnovil zranění kotníku a hrozí mu, že už si v této sezoně španělské ligy nezahraje. Opora nizozemské reprezentace by nicméně měla stihnout letní Euro v Německu. O zdravotních problémech šestadvacetiletého záložníka informoval katalánský klub na webu.

LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Girona si poprvé v historii zahraje evropské poháry. Dalším cílem je nyní Liga mistrů, hlásí Míchel

Girona prožívá historickou sezonu, v sobotu večer přidala další triumf a už ve 32. kole španělské ligy má jistotu, že si za několik měsíců vůbec poprvé v historii zahraje evropské poháry. Velké oslavy se prozatím nechystají, Katalánci mají stále o co hrát.

Musíme do toho dát všechno, uvědomuje si před El Clásicem debutant Cubarsí

Španělsko se připravuje na slavné El Clásico. Ostře sledovaný duel napíše už svůj 257. příběh, pro Paua Cubarsího (17) to však bude první zkušenost se slavným měřením sil.

Araújo bude jednat po sezoně. V Barceloně jsem šťastný, reaguje na spekulace

V kádru Barcelony se chystají další pohyby a aktuálně není zcela jisté, zda v týmu bude pokračovat Ronald Araújo. Jméno 25letého uruguayského obránce bylo už v zimě spojováno s možným odchodem, sám fotbalista se ale snaží uklidnit situaci.

LaLiga - souhrn 31. kola: Valencia nevzdává boj o poháry

Valencia zvládla pondělní dohrávku v Pamploně a drží se tři body od pohárových příček. Real Madrid je znovu o něco blíže k zisku titulu, na Mallorce si vystačil s jedinou brankou, stejně si v Cádizu vedla Barcelona. Atlético Madrid zdolalo Gironu, které se přiblížilo na rozdíl sedmi bodů.

Athletic se rozloučí s legendou. Raúl García po sezoně ukončí kariéru

Raúl García má před sebou poslední týdny aktivní kariéry. Sedmatřicetiletý útočník Athletic Clubu se rozhodl po sezoně pověsit kopačky na hřebík. Dvojnásobný španělský reprezentant se rozloučí jako hráč s třetím nejvyšším počtem startů ve španělské nejvyšší soutěži.

LaLiga - preview 31. kola: Valencia cestuje do Pamplony

Valencia má stále naději na poháry a v dohrávce 31. kola potřebuje uspět v Pamploně, Osasuna zatím posbírala o pět bodů méně než její pondělní soupeř.

Syn Bilbaa: Loajalita Iňakiho Williamse pomohla Athleticu vrátit trofej a slávu

Více než 100 tisíc fanoušků Athleticu se v sobotu 6. dubna vydalo na dlouhou cestu do Sevilly na finále Copa del Rey. Od posledního vítězství v poháru v roce 1984 prohráli Los Leones šest finále. Nyní věřili, že prokletí konečně skončí. Dočkali se. A jedním hlavních hrdinů vítězného tažení hrdého baskického klubu byl i Iňaki Williams (29). Fotbalista, který se stal ztělesněním jednoho velkého snu.

Torres hledá novou výzvu, v Atléticu Madrid by mohl povýšit

Fernando Torres se během hráčské kariéry zařadil mezi legendy Atlética Madrid a španělskému klubu odvádí cenné služby i po přesedlání na trenérské řemeslo. Někdejší útočník vede tým do devatenácti let a už nyní hledá novou výzvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele