2. kolo
02.09.2007 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - RCD Mallorca 1:1

Co naplat ? Atléticu zatím nepomáhají ani drahé posily. Dlouhodobý problém Atlética je hra na domácím hřišti a vypadá to že tento problém neopustí mužstvo trenéra Aguirra ani letos. Madrid patří s jedním bodem mezi sedm nejhorších týmů v tabulce Primery División. Naopak Mallorce patří se čtyřmi body sympatická druhá příčka.

Mizérie Atlética začala v 18. minutě, kdy po přihrávce Jonase pronikl za obranu domácího týmu Daniel Guiza, který bez problému poslal Mallorcu do vedení. Pro ex-útočníka Getafe to byla druhá branka ve dvou utkání za Mallorcu. Atlético se pokoušelo vyrovnat, avšak přes pevnou obranu Mallorky se nemohli Colchoneros prosadit. Dobře hrál především středopař Ariel Ibagaza. V útoku neschopní domácí málem v závěru poločasu inkasovali další branku od Guziy, ale střela mladého střelce skončila mimo. Druhá polovina utkání probíhala ve stejném duchu jako první, když už se rýsovala porážka klubu z hlavního města, tak třináct minut před koncem zápasu vypustil Mariano Pernica dělovku z pětadvaceti metrů, kterou překonal Moyu a vyrovnal na – 1:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
HOST*bary72

Zase špatnej začátek. Hned po dvou kolech ztráta 5 bodů!!! Je to snad prokletí!!!

Reagovat
HOST*

tO JE TÍM TRENEREM, AGUIRRE OUT, RAMOS IN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele